Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladi Žapci u borbu za 17. mjesto

event 01.04.2016.

Nade Mladosti zauzele su 5. mjesto u Skupini A na memorijalnom turniru Tomo Udovičić te će se do kraja turnira boriti za plasman od 17.-20. mjesta. U posljednjoj utakmici u skupini poraženi su od španjolske momčadi Molins Rubi rezultatom 11:2. U jutarnjem dijelu programa momčad trenera Sappea igrala je protiv francuskog Marseillea te samo s […]

Nade Mladosti zauzele su 5. mjesto u Skupini A na memorijalnom turniru Tomo Udovičić te će se do kraja turnira boriti za plasman od 17.-20. mjesta. U posljednjoj utakmici u skupini poraženi su od španjolske momčadi Molins Rubi rezultatom 11:2.

U jutarnjem dijelu programa momčad trenera Sappea igrala je protiv francuskog Marseillea te samo s pobjedom bi se uključila u borbu za bolji plasman. Na kraju su Mladostaši izgubili 5:1, ali rezultat utakmice kao da nije pokazao pravo stanje u bazenu. Mladi Žapci su igrali, ali nisu uspjeli postići pogodke dok su ih vrlo lako primali iz vlastitih pogrešaka.

Uoči posljednje utakmice naši mladići znali su da su sigurno 5. u skupini, dok je španjolskoj momčadi Molins Rubi utakmica bila jako bitna jer su još uvijek bili u igri za plasman na jedno od prva dva mjesta koje vodi u četvrtfinale.

Počelo je jako dobro za naše. Tkalčec je iz peterca postigao prvi gol na utakmici, ali nažalost onda se pokazala puno veća želja i motiv kod ekipe Molins Rubi. Prednost Španjolaca je konstatno rasla te su Mladostaši do kraja postigli još samo jedan pogodak (Mihaljević), a Španjolci čak 11.

Moramo priznati da su Žapci bili smješteni u vrlo jako skupinu u kojoj se do posljednje utakmice nije znalo tko će zauzeti koje mjesto i izboriti plasman u četvrtfinalu. Igrači trenera Sappea razigravat će s petoplasiranima iz ostalih skupina za plasman od 17.-20. mjesta. Prvu utakmicu druge faze igrau protiv Gusara u subotu u 10 ujutro.

Pratite nastupe naših mladića I dalje u live stream prijenosima na www.jug.hr te u živo rezultate utakmica na www.jug.hr/tomo2016