Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađim juniorima pobjeda i poraz na startu F6

event 03.06.2017.

Prvog dana fina 6 turnira za mlađe juniore u Kragujevcu Mladostaši su upisali pobjedu i poraz. U prvom kolu, igranom u petak, pobijedili su Vojvodinu rezultatom 10:5. Utakmica je odlučena već nakon prve dvije četvrtine kada su naši mladići vodili sa 7:1 (prvi gol su primili tek dvije minute prije poluvremena). Najviše golova za Žapce […]

Prvog dana fina 6 turnira za mlađe juniore u Kragujevcu Mladostaši su upisali pobjedu i poraz.

U prvom kolu, igranom u petak, pobijedili su Vojvodinu rezultatom 10:5. Utakmica je odlučena već nakon prve dvije četvrtine kada su naši mladići vodili sa 7:1 (prvi gol su primili tek dvije minute prije poluvremena). Najviše golova za Žapce je postigao Požarić (3), a sa po pogotkom su mu se pridružili Papež, Rumbak, Capan, Žuvela, Mihić, Samardžić i Konjevoda.

U poslijepodnevnom programu Žapci su izgubili od Cattara. Početak utakmice pripao je Mladostašima koji su prvu četvrtinu dobili 2:1. Međutim, jako loše odigrane druga i treća četvrtina koštale su Žapce poraza. Taj su period utakmice izgubili sa 6:0 te kad su još primili dva pogotka na startu posljednje četvrtine jasno je bilo da će ostati bez bodova. Ipak mladići pod vodstvom trenera Sappea nisu se predali te su do kraja ipak uspjeli ublažiti poraz.
U ovoj utakmici Žapci su zaradili sammo jedno isključenje (Samardžić), a golove su postigli Papež (3), Dedić (2) te Samardžić (1).
Mladostaši su subotu ujutro igraju protiv Partizana koji je do sada upisao jednu pobjedu (tijesnu protiv Cattara) i neodlučeno protiv Jadrana iz HN. Poslijepodne ih čeka Jadran koji uz neodlučeno također ima i pobjedu (protiv Radničkog).