Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađim juniorima srebro na Prvenstvu Hrvatske

event 28.01.2018.

Mladost je poražena od Jug CO u finalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske rezultatom 5:10 (2:3, 2:2, 0:2, 1:3), na plivalištu u Gružu. Prve dvije četvrtine današnjeg finala Prvenstva Hrvatske protekle su u izjednačenoj igri, gol za gol, u kojoj je Jug CO vodio a Mladost dostizala vodstvo zahvaljujući ponajviše Dediću i Brnetiću, strijelcima po dvaju zgoditaka. […]

Mladost je poražena od Jug CO u finalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske rezultatom 5:10 (2:3, 2:2, 0:2, 1:3), na plivalištu u Gružu.
Prve dvije četvrtine današnjeg finala Prvenstva Hrvatske protekle su u izjednačenoj igri, gol za gol, u kojoj je Jug CO vodio a Mladost dostizala vodstvo zahvaljujući ponajviše Dediću i Brnetiću, strijelcima po dvaju zgoditaka. Problem se javio treneru Vinceku u trenutku kada je Brnetić dobio drugu osobnu grešku sredinom druge četvrtine.
Nakon zamjene strana, Jugaši dižu svoju igru i ostvaruju prednost od 3 gola razlike (7:4). S druge strane, našim Žapcima ništa ne polazi za rukom u napadu, a i golman Juga Jurišić (ukupno 17 obrana) je na visokoj razini tako da se u zadnju četvrtinu ulazi s visokim vodstvom Dubrovčana.
U nastavku Jugaši zabijaju i svoj 8. zgoditak i tu je neizvjesnoti oko pobjednika finala bio kraj. Jug CO je zasluženo Prvak Hrvatske i čestitke Dubrovčanima na naslovu. Naši mlađi juniori jednostavno nisu imali svoj dan.

Srebrnu medalju na Prvenstvu Hrvatske za Mladost su osvojili: Stipičević, Brčić, Dedić, Papež, Brnetić, Molnar, Požarić, Holzinger, Ratković, Glavinić, Paić, Krpan, Udović, Bušić i Lomtatidze, trener Vincek i pomoćni trener Sappe.
Bravo dečki!