Mlađim kadetima peto mjesto u Splitu

event 18.02.2017.

Mlađi kadeti Mladosti osvojili su 5. mjesto na Prvenstvu Hrvatske koje se igra u Splitu. U četvrtfinalnoj utakmici mladi Žapci su iznenađujuće lagano izgubili od KPK rezultatom 15:7. Nakon što su prvu četvrtinu izgubili 6:1, bilo je jasno da će igrači trenera Bajića ostati daleko od medalje na ovom natjecanju. Svakako je zabrinjavajuć podataka bio […]

Mlađi kadeti Mladosti osvojili su 5. mjesto na Prvenstvu Hrvatske koje se igra u Splitu.

U četvrtfinalnoj utakmici mladi Žapci su iznenađujuće lagano izgubili od KPK rezultatom 15:7. Nakon što su prvu četvrtinu izgubili 6:1, bilo je jasno da će igrači trenera Bajića ostati daleko od medalje na ovom natjecanju. Svakako je zabrinjavajuć podataka bio da u toj utakmici oba vratara našeg kluba nisu skupila niti jednu obranu. Jedini igrač s prolaznom ocjenom u ovom susretu je Bucić koji je postigao 3 gola.

Poraženi u četvrtfinalu su igrali dvoboj za 5. mjesto te su Mladostaši u gradskom dvoboju savladali vršnjake Medveščaka rezultatom 13:5. I u ovoj utakmici, baš kao i u četvrtfinalu) naši igrači su promašili dva peterca. Po 3 gola postigli su Tkalčec i Jugovac, 2 su zabili Brkić i Bušić te su se u strijelce još upisali Bucić, Kvaternik i Pantlik.