Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mlađim kadetima srebro

event 24.07.2016.

Mlađi kadeti Mladosti osvojili su srebrnu medalju na Kupu Hrvatske. U finalu su poraženi od vršnjaka Juga rezultatom 12:5 (2:0, 6:2, 2:2, 2:1). Naši mladići su jako slabo ušli u utakmicu, na polovici druge četvrtine gubili su 6:0 te je već u tom trenutku finale bilo odlučeno. Trener Bajić i njegovi mladići nisu se predavali, […]

Mlađi kadeti Mladosti osvojili su srebrnu medalju na Kupu Hrvatske. U finalu su poraženi od vršnjaka Juga rezultatom 12:5 (2:0, 6:2, 2:2, 2:1).

Naši mladići su jako slabo ušli u utakmicu, na polovici druge četvrtine gubili su 6:0 te je već u tom trenutku finale bilo odlučeno. Trener Bajić i njegovi mladići nisu se predavali, u nastavku su uspjeli parirati Dubrovčanima, ali zaostatak je bio preveliki.

O samom finalu trener Mladostaša, Zoran Bajić je rekao:
U finalu nismo bili kvalitetan suparnik. Jugovi igrači su danas bili kvalitetniji i nekako spremniji. Malo naš umor, malo kriterij suđenja na početku nas je doveo u zaostatak iz kojeg se nismo mogli vratiti.”

Ipak trener Bajić nije skrivao zadovoljstvo nastupima svoje ekipe na cijelom turniru:
Cijeli turnir sam izuzetno zadovoljan ponašanjem i igrom svojih mladića. Igrali smo kvalitetan presing u obrani dobro i raznoliko u napadu. Prošli smo u polufinale iz skupine “smrti”, a u polufinalu smo odigrali fenomenalnu utakmicu protiv Primorja. Bušić, Holcinger i Mihić su se malo više istaknuli, ali doprinos i ostalih igrača doveo nas je do ovog lijepog rezultata.”