Mlađim nadama sedmo mjesto

event 13.09.2020.

Mlađe nade HAVK Mladost pobjedom u susretu za 7. mjesto nad Solarisom 9:3 okončale su svoj nastup na završnom turniru Prvenstva Hrvatske koji se odigravao na Šalati. Ovom pobjedom naša najmlađa natjecateljska kategorija, na čelu s trenericom Morenom Marinković, osvojila je 7. mjesto i tako započela svoju vaterpolsku priču koja će, nadamo se, dugo trajati. […]

Mlađe nade HAVK Mladost pobjedom u susretu za 7. mjesto nad Solarisom 9:3 okončale su svoj nastup na završnom turniru Prvenstva Hrvatske koji se odigravao na Šalati.

Ovom pobjedom naša najmlađa natjecateljska kategorija, na čelu s trenericom Morenom Marinković, osvojila je 7. mjesto i tako započela svoju vaterpolsku priču koja će, nadamo se, dugo trajati.

Mlađe nade su na Prvenstvu Hrvatske nastupale u sljedećem sastavu: Filip Bjelobrk, Miha Štefelić, Ivan Maglica, Marko Škrgatić,  Marko Sapunar, Antonio Lulić, Karlo Leko, Filip Jakovljević, Deni Sappe, Antonio Kumrić, Mark Modrić, Ivan Silić, Grgur Mihaljević, Petar Radman, Jan Novosad, Juraj Šorić, Roko Lukšić.