Mladim Žapcima 5. mjesto

event 24.03.2019.

Mlađi kadeti HAVK Mladosti vraćaju se iz Dubrovnika s osvojenim 5. mjestom na završnom turniru Prvenstva Hrvatske. Nakon provedena 4 dana nadmetanja na krajnjem jugu Hrvatske mladi Žapci zaključili su svoj nastup na turniru 8 najboljih momčadi pobjedom i osvojenim 5. mjestom. Izabranici trenera Ratka Štritofa bili su bolji od momčadi makarskog Galeba Mr s […]

Mlađi kadeti HAVK Mladosti vraćaju se iz Dubrovnika s osvojenim 5. mjestom na završnom turniru Prvenstva Hrvatske.

Nakon provedena 4 dana nadmetanja na krajnjem jugu Hrvatske mladi Žapci zaključili su svoj nastup na turniru 8 najboljih momčadi pobjedom i osvojenim 5. mjestom. Izabranici trenera Ratka Štritofa bili su bolji od momčadi makarskog Galeba Mr s 12:7 (3:1, 4:3, 1:1, 4:2). Od početka utakmice pa sve do kraja pobjeda Mladostaša nijednom nije dolazila u pitanje.

Na današnjoj utakmici najraspoloženiji su, kad je postizanje pogodaka u pitanju, bili Roko Padro s 5 postignutih pogodaka, 3 su dodali Luka Barišić i Bartul Bučević, dok je jednom precizan bio Ante Mardešić.

Najbolji strijelac turnira je Jugaš Marko Glavinić, koji je proglašen i za najboljeg igrača Prvenstva Hrvatske, dok je za najboljeg vratara izabran Mauro Dipić, golman Primorja EB.

Na Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete igrali su: Matija Prižmić, Vito Erceg, Amar Fajković, Marko Barišić, Roko Padro, Vlado Rutar, Roko Vukojević, Aurora Stipanov, Bruno Staničić, Ante Mardešić, Luka Barišić, Matija Hajdaš, Bartul Bučević, Luka Matić, Ivor Poje i Andrija Čolović a vodili su ih trener Ratko Štritof i pomoćni trener Robert Sappe.