Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost bolja i od Juga AO

event 01.09.2021.

U posljednjem kolu skupine B nade Mladosti nadigrale su dubrovački Jug AO s 4:2 (2:1, 1:0, 0:1, 1:0) te se plasirale u borbu za 1.-8. mjesto. Čak štoviše, nakon tri pobjede, mali Žapci prenose 3 boda u skupinu F u kojoj nastavljaju natjecanje. Jutrošnja utakmica protiv Juga AO bila je uzbudljiva, neizvjesna s malo golova. […]

U posljednjem kolu skupine B nade Mladosti nadigrale su dubrovački Jug AO s 4:2 (2:1, 1:0, 0:1, 1:0) te se plasirale u borbu za 1.-8. mjesto. Čak štoviše, nakon tri pobjede, mali Žapci prenose 3 boda u skupinu F u kojoj nastavljaju natjecanje.

Jutrošnja utakmica protiv Juga AO bila je uzbudljiva, neizvjesna s malo golova. Baš onakva kad se mladostaške i jugaške kapice sučele u bilo kojem plivalištu, bez obzira na uzrast. Time je današnji uspjeh dječaka koje vodi trenerica Marinković s pomoćnikom Banićem, još i slađi.

Mladost je u prve dvije četvrtine ostvarila lijepih 3:1, uz jedan neiskorišteni četverac (u nadama se ne puca s 5 metara!). Istini za volju i Dubrovčani nisu iskoristili svoju priliku s 4m, tako da se napromjenu strana otišlo s prednošću Žabaca od 2 gola. U nastavku nije viđeno puno zgoditaka, po jedan sa svake strane, te je Mladost izborila zasluženu pobjedu.

Strijelci: Maglica (2), Sappe (1) i Strahonja (1).

Nade HAVK Mladost nastavljaju natjecanje u skupini F u koju prenose pobjedu protiv Opatije (10:6). Slijedeći protivnik je Cavtat, utakmica je na rasporedu 1.9. u 18:40, a potom slijedi gradski derbi s Medveščakom 2.9. u 10:40.

Sretno Žapci!

Mladost_nade

 

Mla-Jug