Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost bolja od Mornara u drugoj utakmici kvalifikacija Kupa Hrvatske

event 28.11.2020.

Vaterpolisti Mladosti pobijedili su Mornar Brodospas u drugom kolu kvalifikacija Kupa Hrvatske rezultatom 4:21 (1:4, 0:3, 3:6, 0:8). Najučinkovitiji Žabac bio je Konstantin Kharkov s šest pogodaka u mreži splitske momčadi.   ‘’Što se tiče rezultata, nije to vrijedno nekog komentara, Mornar je mlada momčad. Mene više veseli dobar ulazak u utakmicu našeg kapetana Marcelića, […]

Vaterpolisti Mladosti pobijedili su Mornar Brodospas u drugom kolu kvalifikacija Kupa Hrvatske rezultatom 4:21 (1:4, 0:3, 3:6, 0:8). Najučinkovitiji Žabac bio je Konstantin Kharkov s šest pogodaka u mreži splitske momčadi.

 

’Što se tiče rezultata, nije to vrijedno nekog komentara, Mornar je mlada momčad. Mene više veseli dobar ulazak u utakmicu našeg kapetana Marcelića, drago mi je da se vratio nakon dužeg period. To je zalog i garancij za dobre rezultate u teškim utakmicamak koje nas očekuju, od kojih je prva s Jadranom već sutra.’’ – komentirao je utakmicu trener Mladosti Zoran Bajić.

 

Žapci su u susretu s Medveščakom ranije danas slavili 17:4 što znači da je zagrebačka momčad u dvije utakmice prepustila samo osam pogodaka. U ostalim susretima Jadran Split pobijedio je POŠK 17:2 i Medveščak 22:11.

 

Za Mladost su igrali Ivan Marcelić, Cosmin Radu, Luka Bukić, Luka Bajić, Marin Dašić, Ante Visković, Andro Bušlje, Konstantin Kharkov, Matias Biljaka, Franko Lazić, Mislav Vrlić,  Jerko Jurlina, Josip Vrlić, Tomislav Stipo Samardžić.

 

Mladost sutra od 19 sati igra s Jadranom iz Splita dok u nedjelju u 10.30 sati dočekuju POŠK.

 

Utakmice se igraju bez prisustva publike dok mediji mogu prisustvovati isključivo uz prethodnu najavu te uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.