Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost bolja od Partizana

event 03.03.2019.

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti slavili su nad beogradskim Partizanom u susretu 16. kola Regionalne vaterpolo lige. Utakmica koja se igrala na bazenu Mladosti završila je rezultatom 18:11. U redovima Žabaca najbolji strijelci bili su Lovre Miloš i Antonio Petković s četiri pogotka, dok su kod gostiju najučinkovitiji bili Aleksa Nešić, Andrej Barač, Aleksandar Radanović i Nikola […]

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti slavili su nad beogradskim Partizanom u susretu 16. kola Regionalne vaterpolo lige. Utakmica koja se igrala na bazenu Mladosti završila je rezultatom 18:11. U redovima Žabaca najbolji strijelci bili su Lovre Miloš i Antonio Petković s četiri pogotka, dok su kod gostiju najučinkovitiji bili Aleksa Nešić, Andrej Barač, Aleksandar Radanović i Nikola Radonjić s po dva pogotka.

”Mislim da je bio dobar vaterpolo, protivnik nije bio previše zahtjevan. Odigrali smo koliko je trebalo, da vratimo malo poljuljano samopouzdanje. Danas je igrač više bio dobar, u napadu smo imali kvalitetna rješenja. Bez obzira na sve, ne bismo smjeli primati ovoliko golova s ovakvim protivnikom. U svakom slučaju, dobra uvertira za ono što nas čeka i nadam se da ćemo ovako nastaviti!” – izjavio je nakon utakmice trener Mladosti Zoran Bajić.

Žapci su ovom pobjedom potvrdili prvo mjesto u Regionalnoj vaterpolo ligi u kojoj trenutno imaju 43 boda. Čak osam Mladostaša upisalo se u strijelce, a posebno su se istaknuli mladi vratari Jerko Jurlina i Luka Sučić koji su zamijenili ozlijeđenog kapetana Ivana Marcelića.

”Ono pozitivno što trebamo izvući iz ove utakmice su nova tri boda i odličan ulazak u utakmicu. Primili smo opet puno golova iz individualnih grešaka, nedostatka koncentracije i na tome moramo poraditi budućnosti i pripremati se za Final Four!” – izjavio je nakon utakmice Antonio Petković.

Iduća utakmica Mladosti na domaćem bazenu je u srijedu 20. ožujka kada u Regionalnoj vaterpolo ligi dočekuju Primorac, a ulaz na utakmicu je besplatan.