Mladost dočekuje C. Zvezdu u 3. kolu Regionalne vaterpolo lige

event 02.10.2019.

Nakon uvjerljivih pobjeda nad Mornarom i Budvom, vaterpoliste Mladosti u subotu 5. 10. čeka treća utakmice ovogodišnje Regionalne vaterpolo lige, kada od 18 sati na bazenu SRC Mladost dočekuju beogradsku Crvenu Zvezdu.  ”Očekujemo pobjedu koju na temelju naše kvalitete, rostera i do sada prikazanog. Uz dužno poštovanje protivniku vjerujemo u još jedan dobar rezultat!” – […]

Nakon uvjerljivih pobjeda nad Mornarom i Budvom, vaterpoliste Mladosti u subotu 5. 10. čeka treća utakmice ovogodišnje Regionalne vaterpolo lige, kada od 18 sati na bazenu SRC Mladost dočekuju beogradsku Crvenu Zvezdu.

 ”Očekujemo pobjedu koju na temelju naše kvalitete, rostera i do sada prikazanog. Uz dužno poštovanje protivniku vjerujemo u još jedan dobar rezultat!” – najavio je utakmicu trener Mladosti Zoran Bajić koji se osvrnuo i na idućeg protivnika, OSC Budimpeštu: ”Važna utakmica nas čeka u Budimpešti. Jedna fantastična ekipa sa sjajnim individualcima, internacionalcima koji su zadavali dosta problema Ferencvarošu ali mislim da ćemo pružiti dobru partiju!”

Ekipa Mladosti je u prve dvije utakmice, na otvaranju sezone, pokazala odlučnu igru koja ih je lani dovela do titule regionalnih prvaka. Zagrebačku momčad ubrzo nakon Crvene Zvezde očekuje i prvi ispit u Ligi prvaka. Žapci prestižno europsko natjecanje otvaraju 9. listopada s OSC Budimpeštom, a ususret utakmicama koje ih očekuje na stanje u ekipi osvrnuo se kapetan Ivan Marcelić: ”Nakon prva dva kola mislim da smo prikazali dobru igru, nema razloga da tako ne nastavimo u subotu sa Zvezdom. Nadam se da ćemo to riješiti bez većeg stresa i pripremiti se za iduće bitne utakmice. Moramo ovaj uvodni period privesti kraju mirno i bez ozljeda te važne utakmice dočekati na visokom nivou kako bismo opravdali očekivanja!”