Mladost dočekuje KPK u 7. kolu PH

event 04.12.2021.

HAVK Mladost u 7. kolu Prvenstva Hrvatske na svom plivalištu igra protiv KPK. Susret je na rasporedu 4.12.u 18:00. Nakon odigranog prvog turnira u regionalnoj Premier ligi, a prije polufinalnog turnira za Kup RH koji je na rasporedu idući vikend u Splitu, Žapcima je u raspored “upala” utakmica domaćeg prvenstva. Večerašnji susret s KPK ujedno […]

HAVK Mladost u 7. kolu Prvenstva Hrvatske na svom plivalištu igra protiv KPK. Susret je na rasporedu 4.12.u 18:00.

Nakon odigranog prvog turnira u regionalnoj Premier ligi, a prije polufinalnog turnira za Kup RH koji je na rasporedu idući vikend u Splitu, Žapcima je u raspored “upala” utakmica domaćeg prvenstva.

Večerašnji susret s KPK ujedno je i poslijednji u Prvenstvu Hrvatske u ovoj kalendarskoj godini, jer je 8. kolo na rasporedu u siječnju 2022.

Korčulani su u dosadašnjem dijelu prvenstva odigrali 5 utakmica (jedna im je odgođena) i ubilježili dvije pobjede, protiv Medveščaka i Zadra 1957, obje na svom plivalištu.

Iako je beogradski turnir zasigurno ostavio traga, ne treba sumnjati da su trener Bajić i kondicijski trener Kuterovac našli načina kako osvježiti momčad i fizički je regenerirati.

Mladost je favorit u večerašnjem susretu koji bi trebao poslužiti za provjeru trenutne individualne i momčadske forme tjedan dana prije polufinala Kupa RH, još jednog zahtjevnog turnira u kojem će Mladost tražiti put na završnicu Kupa.