Mladost domaćin drugog kruga kvalifikacija Lige prvaka

event 17.09.2017.

HAVK Mladost domaćin je drugog kruga kvalifikacija LEN Lige prvaka koji će se odigrati od 29. rujna do 1. listopada na bazenu uz Savu. Ovog vikenda završen je prvi krug kvalifikacija za ulazak u grupnu fazu natjecanja LEN Lige prvaka. Dvije prvoplasirane momčadi nastavljaju svoj europski put u skupinama trećeg kruga kvalifikacija. Domaćin jednoj od […]

HAVK Mladost domaćin je drugog kruga kvalifikacija LEN Lige prvaka koji će se odigrati od 29. rujna do 1. listopada na bazenu uz Savu.

Ovog vikenda završen je prvi krug kvalifikacija za ulazak u grupnu fazu natjecanja LEN Lige prvaka. Dvije prvoplasirane momčadi nastavljaju svoj europski put u skupinama trećeg kruga kvalifikacija. Domaćin jednoj od 4 kvalifikacijske skupine je i HAVK Mladost, koja će na bazenu uz Savu od 29. rujna do 1. listopada biti domaćin Jadranu Carine iz Herceg Novog, Duisburgu (Njemačka) i Spartaku Volgograd (Rusija).
Još jedan hrvatski predstavnik borit će se za ulazak u grupnu fazu Lige prvaka. Riječ je o Mornaru BS koji je nakon uspješno odrađenog vikenda u Tel Avivu i osvojenog prvog mjesta ždrijebom određen u skupinu G koja se igra u Sabadellu.
Dvije prvoplasirane momčadi plasirat će se u posljednji, treći, krug kvalifikacija za ulazak u grupnu fazu LEN Lige prvaka.

grupe