Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost domaćin Regionalnog F8 turnira

event 23.04.2016.

Od 6.-.8.05.2016. u Zagrebu na bazenu Mladosti uz Savu će se igrati Regionalni turnir Final 8 za mlađe juniore. Mladostaši su nastup na ovom turniru izborili kao prvaci Hrvatske. Vrijedi podsjetiti kako se finalni turnir za Prvenstvo Hrvatske u ovoj kategoriji igrao u Splitu i da su igrači vođeni trenerom Damirom Vincekom sa tri pobjede […]

Od 6.-.8.05.2016. u Zagrebu na bazenu Mladosti uz Savu će se igrati Regionalni turnir Final 8 za mlađe juniore.

Mladostaši su nastup na ovom turniru izborili kao prvaci Hrvatske. Vrijedi podsjetiti kako se finalni turnir za Prvenstvo Hrvatske u ovoj kategoriji igrao u Splitu i da su igrači vođeni trenerom Damirom Vincekom sa tri pobjede osigurali titulu prvaka. Uz Mladostaše na Regionalnom F8 turniru iz Hrvatske nastupit će još i Jug (drugoplasirani iz Splita) i Primorje (trećeplasirani).

Dva tjedna kasnije od 20.-22.5. Regionani turnir F8 igrat će i kadeti te će i na ovom turniru nastupiti Mladostaši koji su svoj nastup izborili osvajanjem 3. mjesta na PH igranom u Rijeci početkom veljače ove godine. Turnir F8 za kadete igrat će se u Novom Sadu, a uz Žapce Hrvatsku će predstavljati Mornar (prvaci) i Primorje (drugoplasirani).