Mladost domaćin završnice kadetskog Kupa

event 05.07.2018.

U vikendu koji je pred nama na Savi će se igrati završnica Kupa Hrvatske za kadete. Mladostaši se nalaze u grupi B, a natjecanje otvaraju protiv Juga. Kadeti MLadosti na Prvenstvu Hrvatske zauzeli su 6. mjesto te će svakako na svom bazenu pokušati napraviti napredak. Zadatak im neće bit nimalo lagan jer će im protivnici […]

U vikendu koji je pred nama na Savi će se igrati završnica Kupa Hrvatske za kadete. Mladostaši se nalaze u grupi B, a natjecanje otvaraju protiv Juga.

Kadeti MLadosti na Prvenstvu Hrvatske zauzeli su 6. mjesto te će svakako na svom bazenu pokušati napraviti napredak. Zadatak im neće bit nimalo lagan jer će im protivnici u grupi biti drugi (Jug) , treći (Jadran) i četvrti (POŠK) sa Prvenstva. Jug i POŠK su im također bili protivnici u grupnoj fazi gdje su izgubili od Juga 12:3 te remizirali sa POŠK-om 7:7.
Kup će igrači, koje vodi trener Nikica Gulin, otvoriti protiv Juga u četvrtak u 21:15. Ključne utakmice za prolaz u skupini igrati će u petak protiv POŠK-a (13h) te protiv Jadrana u 21:15.
Prva ekipa u skupini izborit će plasman u polufinalu, dok će drugi i treći igrati četvrtfinale. Posljednja ekipa u skupini razigravat će za plasman od 5. do 8.mjesta.