Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost doživjela treći poraz u Premier ligi

event 26.11.2021.

Vaterpolisti HAVK Mladosti poraženi su od momčadi Partizana u 4. kolu prvog turnira Premier lige u Beogradu. Beograđani su bili bolji 14:10 (3:2, 3:4, 5:1, 3:3). Mladostaši su danas pružili solidnu predstavu, na momente i vrlo dobru, protiv iskusnijeg i kvalitetnijeg suparnika koji su svom sastavu ima par vrhunskih igrača. Iznimku od prethodne rečenice čini […]

Vaterpolisti HAVK Mladosti poraženi su od momčadi Partizana u 4. kolu prvog turnira Premier lige u Beogradu. Beograđani su bili bolji 14:10 (3:2, 3:4, 5:1, 3:3).

Mladostaši su danas pružili solidnu predstavu, na momente i vrlo dobru, protiv iskusnijeg i kvalitetnijeg suparnika koji su svom sastavu ima par vrhunskih igrača. Iznimku od prethodne rečenice čini treća četvrtina u kojoj Mladost nije izgledala dobro; imala je slabu realizaciju uz promašen peterac Rakovca pri 8:7 za Partizan. Taj dio utakmice je presudio pobjednika.

Ovime je završio niz od 3 teška protivnika, a igrači trenera Bajića sutra u 13:40 igraju protiv Šapca u sklopu 5. kola. Šabac u tri susreta nije ubilježio niti jednu pobjedu, i sigurno ne spada u najjače sastave na beogradskom turniru, pa je to prilika da nas naši dečki obraduju novom pobjedom.

Unatoč porazu, Luka Tkalčec će zauvijek pamtiti ovaj susret budući je danas prvi puta zaigrao za seniore.

Strijelci: Dašić (4), Lazić (3), Biljaka (2) i Rakovac (1).