Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost doznala protivnike u četvrt završnici Kupa RH

event 03.10.2019.

Mladost je doznala protivnike koje će ugostiti sredinom listopada na četvrtzavršnom turniru Kupa Republike Hrvatske. Osim splitskog Jadrana koji je, baš kao i Mladost, izravni sudion četvrt završnice, u Zagreb stižu Primorje EB i Galeb MR. Primorje je nastavak kup natjecanja izborilo prvim mjestom turnira odigranog u Šibeniku, gdje su slavili protiv domaćeg Solarisa, Medveščaka […]

Mladost je doznala protivnike koje će ugostiti sredinom listopada na četvrtzavršnom turniru Kupa Republike Hrvatske. Osim splitskog Jadrana koji je, baš kao i Mladost, izravni sudion četvrt završnice, u Zagreb stižu Primorje EB i Galeb MR.

Primorje je nastavak kup natjecanja izborilo prvim mjestom turnira odigranog u Šibeniku, gdje su slavili protiv domaćeg Solarisa, Medveščaka i Siscije.

Makarski Galeb MR je u Splitu nadvisio Zadar 1952, a poražen je od POŠK-a, te je s drugog mjesta u skupini nastavio natjecanje u Kupu.

Četvrt finalni turnir u Zagrebu je na rasporedu 15. i 16. listopada, a dvije prvoplasirane ekipe će osigurati nastup na završnici Kupa koja se u studenom igra u Splitu. Favoriti skupine su svakako euroligaši Mladost i Jadran. Drugi četvrt finalni turnir igra se u Dubrovniku, a domaći Jug AO je izraziti favorit za osvajanje prvog mjesta u konkurenciji Mornara BS, Solarisa i POŠK-a.

Stoga je vrlo izvjesno da će susret Mladosti i Jadrana odlučivati o prvom mjestu koje donosi lakšeg protivnika u polufinalu Kupa. To daje dodatnu draž četvrt finalnom turniru u Zagrebu, a za nadati se da će Žapci uz pomoć publike izboriti prvo mjesto.