Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost i Jug ove subote otvaraju finalnu seriju Prvenstva Hrvatske

event 06.05.2021.

Pobjednika ovogodišnjeg vaterpolskog Prvenstva Hrvatske odlučit će finalna serija Mladosti i Juga, a prva utakmica igra se ove subote u Dubrovniku od 16.55 sati. Trofej će podići momčad koja u seriji izbori tri pobjede, a velikim rivalima motiva za novu titulu ne nedostaje.   ‘’Očekujem od nas da budemo pravi, da odemo dole hrabro i […]

Pobjednika ovogodišnjeg vaterpolskog Prvenstva Hrvatske odlučit će finalna serija Mladosti i Juga, a prva utakmica igra se ove subote u Dubrovniku od 16.55 sati. Trofej će podići momčad koja u seriji izbori tri pobjede, a velikim rivalima motiva za novu titulu ne nedostaje.

 

‘’Očekujem od nas da budemo pravi, da odemo dole hrabro i pokažemo zube već u prvoj utakmici te da na gostujućem terenu pobijedimo utakmicu. Trebamo biti sportski čvrsti, hrabri i bezobrazni, a mislim da imamo kvalitetu i potencijal!’’ – najavio je susret trener Mladosti Zoran Bajić.

 

Posljednji prvenstveni susret Mladosti i Juga pripao je Dubrovčanima, a obilježen je grubim potezima na obje strane. Za razliku od tada, Žapci su ovog puta kompletni te mogu računati i na Konstantina Harkova čiji se izostanak zbog slomljene ruke itekako osjetio. Mladost je do finala došla lako pobijedivši neugodni splitski Jadran te finalnoj seriji pristupaju hrabro i samopouzdano.

 

‘’Atmosfera je dobra, pogotovo zato što smo protiv vrlo dobrog Jadrana odradili dobar posao. Imali smo cijeli tjedan pripreme za Jug, mislim da smo to dobro odradili i imamo se pravo nadati dobroj igri i pobjedi.’’ – najavio je kapetan Luka Bukić.

 

Drugi susret igrat će se 12. svibnja u 17.55 sati, a treća 19. svibnja u istom terminu. Sve susrete prenosit će drugi program Hrvatske radiotelevizije.