Mladost i Medveščak u finalu na Super limaču

event 12.06.2021.

Drugog dana turnira Super limača najmlađi Žapci, mlađe nade, ostvarili su pobjedu (Mladost 1) i neriješen rezultat (Mladost 2). Mladost 1 je izborila finale, a Mladost 2 će igrati za 5. mjesto. Drugi dan turnira Super limača ponudio je nešto neizvjesnije utakmice. Mladost 2 je imala nastup protiv VK Zagreba. U neizvjesnoj i napetoj utakmici […]

Drugog dana turnira Super limača najmlađi Žapci, mlađe nade, ostvarili su pobjedu (Mladost 1) i neriješen rezultat (Mladost 2). Mladost 1 je izborila finale, a Mladost 2 će igrati za 5. mjesto.

Drugi dan turnira Super limača ponudio je nešto neizvjesnije utakmice. Mladost 2 je imala nastup protiv VK Zagreba. U neizvjesnoj i napetoj utakmici nije bilo pobjednika. Završilo je 7:7 a golove za mladost postigli su: Santini, Kercel, Štefelić i Lokas po 1, dok je najefikasniji bio Leko sa 3 zgoditka.

Mladost 1 predvođena Sappeom koji je zabio 7 golova, te Bogdanićem sa 4 gola slavila je protiv ZPK 12:5. U ekipi koju vodi trener Banić s pomoćnicom Marinković u listu strijelaca se upisao i Šušak s jednim zgoditkom.

Zadnji dan turnira na rasporedu su utakmice za plasman. Najprije će mlađe nade Mladosti 2 i Medveščaka 2 odmjeriti snage u utakmici za 5. mjesto. Potom slijedi finale u kojem će zaigrati Mladost 1 i Medveščak 1, dok u susretu za 3. mjesto igraju ZPK i Zagreb.