Mladost igrala neriješeno protiv Zadra

event 22.03.2016.

U večerašnjoj utakmici nade Mladosti su odigrale bez pobjednika protiv VK Zadar 1952. Konačan rezultat je bio 5:5 (2:3, 0:0, 3:1, 0:1). Kao što je stručni stožer i najavljivao, večeras se na bazenu u Korčuli odigrala vrlo borbena i neizvjesna utakmica. Mladost je u utakmicu ušla bez svog ponajboljeg centra, Viga Goršete, koji je ostao […]

U večerašnjoj utakmici nade Mladosti su odigrale bez pobjednika protiv VK Zadar 1952. Konačan rezultat je bio 5:5 (2:3, 0:0, 3:1, 0:1).

Kao što je stručni stožer i najavljivao, večeras se na bazenu u Korčuli odigrala vrlo borbena i neizvjesna utakmica. Mladost je u utakmicu ušla bez svog ponajboljeg centra, Viga Goršete, koji je ostao u hotelu s visokom temperaturom.
Na samom početku utakmice Zadar se bolje snašao i vrlo brzo poveo s dva gola razlike. Mali Žapci uspjevaju smanjiti rezultat golovima najprije Lukovića, a zatim kod rezultata 1:3 i Tkalčeca. U drugoj četvrtini nije bilo zgoditaka, a u trećoj dionici utakmice, igrači trenera Campija preokreću rezultat 2:4 u vodstvo 5:4. Golove za preokret postigli su ponovo Luković i Tkalčec, te Mihaljević. I kada smo se ponadali da bi u posljednjoj četvrtini Mladostaši mogli slomiti otpor Zadrana, Frakić 4 minute prije kraja zabija za konačnih 5:5. Tijekom čitave utakmice naši dječaci su uspjevali udvajanjem spriječiti iznimno brzog Cicera da se upiše u strijelce, ali to nije bilo dovoljno da ubilježe pobjedu.
Trener Sappe je samo kratko prokomentirao da „uz toliko peha prije i tijekom utakmice, na kraju možemo biti zadovoljni i bodom obzirom da Zadar nije iskoristio zadnji napad za pobjedu“.
Sutra u 11:00 nade Mladosti igraju posljednju utakmicu u grupi „E“ protiv vrlo jakog Jug CO, koji je već osigurao plasman u polufinale. Mladost ima 4 boda (gol razlika +12), a Zadar 1 bod (-8), dok je Galeb MR posljednji bez ijednog boda. Za siguran prolazak u polufinale naši ne bi smjeli izgubiti protiv Juga, a u slučaju poraza i istog broja bodova sa Zadrom, o prolasku u polufinale odlučivat će bolja gol razlika.
Praćenje utakmice uživo je na www.furkisport.hr/hvs.