Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost iz Beograda pred tv kamerama

event 03.02.2016.

Vaterpolisti Mladosti sljedećeg vikenda gostuju u Beogradu gdje će igrati protiv Partizana (petak) i C.Zvezde (nedjelja). Obje utakmice izravno ćete moći gledati na Areni sport 1. U petak 5.2. Žapci igraju možda i najvažniju utakmicu sezone protiv Partizana, direktnog konkurenta za nastup na final 4. Utakmica se igra u Beogradu na bazenu na Banjici pred […]

Vaterpolisti Mladosti sljedećeg vikenda gostuju u Beogradu gdje će igrati protiv Partizana (petak) i C.Zvezde (nedjelja). Obje utakmice izravno ćete moći gledati na Areni sport 1.

U petak 5.2. Žapci igraju možda i najvažniju utakmicu sezone protiv Partizana, direktnog konkurenta za nastup na final 4. Utakmica se igra u Beogradu na bazenu na Banjici pred tv kamerama tako će ljubitelji vaterpola i našega kluba biti u mogućnosti u živo gledati ovu važnu utakmicu.
Početak utakmice je u 20:15, a sude Ivanovski (Crna Gora) i Putniković (Srbija) te delegat je Njegovan (Srbija).
Podsjetimo da u prvoj utakmici u Zagrebu ove momčadi odigrale su neodlučeno kad su Mladostaši primili pogodak u posljednjim trenucima.
Nakon Partizana, igrači trenera Hrestaka ostaju u Beogradu jer već u nedjelju igraju protiv Zvezde. Biti će zanimljivo vidjeti u kojem će sastavu nastupiti momčad domaćina jer u posljednje dvije utakmice nastupili su igrači koji nemaju pravo nastupa te je Crvena zvezda kažnjena sa oduzimanjem 12 bodova.
Utakmica protiv Zvezde na rasporedu je u nedjelju u 19:15 te će također biti u prijenosu na Areni sport 1