Mladost lako protiv Medveščaka na otvaranju kvalifikacija Kupa Hrvatske

event 27.11.2020.

Vaterpolisti Mladosti slavili su na otvaranju kvalifikacija Kupa Hrvatske. Žapci su bili bolji od Medveščaka rezultatom 17:4 (3:1, 6:3, 5:0, 3:0). Najučinkovitiji u Mladosti bili su Lovre Miloš i Marin Dašić s po tri pogotka. “Očekivana pobjeda, rutinska. U početku nismo bili pravi, kasnije smo se uozbiljili i pokazali pravu vrijednost, koliko je to s […]

Vaterpolisti Mladosti slavili su na otvaranju kvalifikacija Kupa Hrvatske. Žapci su bili bolji od Medveščaka rezultatom 17:4 (3:1, 6:3, 5:0, 3:0).

Najučinkovitiji u Mladosti bili su Lovre Miloš i Marin Dašić s po tri pogotka.

“Očekivana pobjeda, rutinska. U početku nismo bili pravi, kasnije smo se uozbiljili i pokazali pravu vrijednost, koliko je to s ovim protivnikom bilo moguće. Imamo večeras utakmicu s Mornarom, očekujem bolju i ozbiljniju igre te naravno novu pobjedu!’’ – osvrnuo se nakon utakmice trener Mladosti Zoran Bajić.

Kup Hrvatske se na bazenu Mladosti ovog vikenda. Za prolaz u četvrtfinale bore se, uz Mladost i Medveščak, momčadi Mornara, Jadrana i POŠK-a, a samo će dvoje proći u iduću fazu natjecanja.

Za Mladost su igrali Ivan Marcelić, Cosmin Radu (2), Lovre Miloš (3), Luka Bukić (2), Luka Bajić (1), Marin Dašić (3), Ante Visković (1), Andro Bušlje (1), Konstantin Kharkov (1), Matias Biljaka, Franko Lazić (1), Mislav Vrlić, Jerko Jurlina, Tomislav Stipo Samardžić (2).

Mladost već večeras čeka utakmica s Mornarom Brodospas od 20.30 sati. Sutra od 19 sati Žapci igraju s Jadranom iz Splita dok u nedjelju u 10.30 sati dočekuju POŠK.

Utakmice se igraju bez prisustva publike dok mediji mogu prisustvovati isključivo uz prethodnu najavu te uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.