Mladost na prijemu kod gradonačelnika Bandića

event 30.04.2019.

Uspjeh Mladosti i nedavno osvajanje Regionalne vaterpolo lige nije moglo ostati nezapaženo i od strane gradskih vlasti, te je gradonačelnik Bandić u palači Dverce primio vaterpolistice i vaterpoliste Mladosti.U teškim vremenima za klub, za koje se iskreno nadamo da će vrlo brzo biti iza nas, grad Zagreb je dao ključnu podršku HAVK Mladost. U prigodnom […]

Uspjeh Mladosti i nedavno osvajanje Regionalne vaterpolo lige nije moglo ostati nezapaženo i od strane gradskih vlasti, te je gradonačelnik Bandić u palači Dverce primio vaterpolistice i vaterpoliste Mladosti.U teškim vremenima za klub, za koje se iskreno nadamo da će vrlo brzo biti iza nas, grad Zagreb je dao ključnu podršku HAVK Mladost. U prigodnom govoru gradonačelnik Milan Bandić je istaknuo:

„Vaterpolistice ŽAVK-a i vaterpolisti Mladosti upisani su zlatnim slovima u hrvatsku i zagrebačku vaterpolo povijest. Grad Zagreb prepoznaje te će i dalje davati veliku podršku sportašima, našim najboljim ambasadorima. Vi ste pokazali da se unatoč teškim problemima napornim radom i zalaganjem može doći do zlatnog odličja. Vi ste ponos našeg grada i uime svih građana i moje osobno ime, od srca Vam čestitam i želim uspjeh u idućim sezonama!”

Na primanju je kapetan Ivan Marcelić gradonačelniku Bandiću uručio zlatnu medalju s Regionalne lige.

Predsjednica kluba Ana Stojić Deban nije skrivala zadovoljstvo učinjenim u ovoj sezoni:

”Naš prvotni zadatak bio je konsolidacija i postavljanje kluba na noge. Pred sportskim dijelom kluba nije bio postavljen imperativ osvajanja trofeja u ovoj sezoni. No, zajedno s igračima uspjeli smo biti najbolji u regiji, domu najboljeg svjetskog vaterpola. Čestitam ovim momcima koji su ostavili srce u bazenu. Vjerujem kako je pred nama nova, još uspješnija sezona.”

Uz iskrene čestitke svima, prvenstveno trenerima i igračima, ostaje za vjerovati da će Mladost i završetak ove sezone, kao i buduće, odigrati na razini dostojnoj svoga imena i svoje povijesti.