Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost na Zvončacu traži ulazak u finale PH

event 03.07.2020.

Posljednje tri sezone Prvenstva Hrvatske naši su se mladostaši uvijek našli u onim posljednjim, odlučujućim utakmicama. Susretima za pokal, u finalu državnog prvenstva. U subotu se u Splitu igra polufinale, druga utakmica protiv Jadrana, ali to je ujedno prilika da mladostaši pobjedom uđu u novo, 4. uzastopno finale Prvenstva Hrvatske. Prošle srijede je Mladost na […]

Posljednje tri sezone Prvenstva Hrvatske naši su se mladostaši uvijek našli u onim posljednjim, odlučujućim utakmicama. Susretima za pokal, u finalu državnog prvenstva. U subotu se u Splitu igra polufinale, druga utakmica protiv Jadrana, ali to je ujedno prilika da mladostaši pobjedom uđu u novo, 4. uzastopno finale Prvenstva Hrvatske.

Prošle srijede je Mladost na našem otvorenom bazenu uz Savu slavila 13:12. Nešto teže od očekivanog i s puno manjom razlikom nego je ona bila većim tijekom utakmice. Večeras je na Zvončacu prilika da se ne samo pobijedi i drugi puta, te plasira u završnicu, već i da se dokaže da su one završne minute zagrebačke srijede bili samo trenuci opuštanja. Nisu željeni, ali događaju se u sportu.
– Nadam se da smo mi iz te utakmice izvukli pouku jer ako nismo, onda smo u problemu. Utakmica u Splitu, u gostujućem bazenu i kod suparnika koji je, već sam spominjao vrlo borben, neće biti lagana, ali uz naše pravo zalaganje, a naročito pristup mislim da ne bi trebalo biti straha u konačnu pobjedu, uspjeh – uoči Splita će naš trener Zoran Bajić.
Kapetan Ivan Marcelić je pak pridodao.
– Nadam se da ćemo sada ipak odigrati sve 32 minute onako kako ‘spada’.
Utakmica Jadran – Mladost igra se ove subote, 4. srpnja s početkom u 21.00 sat na bazenu na Zvončacu i uz prijenos na Planet Sport TV.