Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost peta na Mladom galebu

event 03.10.2021.

Kadeti Mladosti, igrači rođeni 2008. i mlađi, koje vodi trener Robert Sappe Campi, osvojili su 5. mjesto na jakom međunarodnom turniru Mladi galeb, koji se ovaj vikend odigravao u Makarskoj. U zadnjoj utakmici Žapci su bili bolji od splitskog Mornara rezultatom 7:5 (2:2, 1:2, 1:1, 3:0). Drugi puta u tri dana susreli su se Mornar […]

Kadeti Mladosti, igrači rođeni 2008. i mlađi, koje vodi trener Robert Sappe Campi, osvojili su 5. mjesto na jakom međunarodnom turniru Mladi galeb, koji se ovaj vikend odigravao u Makarskoj.

U zadnjoj utakmici Žapci su bili bolji od splitskog Mornara rezultatom 7:5 (2:2, 1:2, 1:1, 3:0).

Drugi puta u tri dana susreli su se Mornar i Mladost. Za razliku od prekjučerašnje utakmice u kojoj su slavili Splićani, ova današnja, odlučujuća za bolji plasman, pripala je mladim Žapcima. Mladost je prve tri četvrtine bila u zaostatku za gol, a u jednom trenutku i dva gola, da bi u zadnjoj četvrtini Žapci zabili 3 gola, ne primivši niti jedan te izborili pobjedu 7:5.

Turnir u Makarskoj odlično je poslužio treneru Sappeu i njegovim igračima kao početak priprema za nadolazeće kvalifikacije za Prvenstvo Hrvatske. U ova tri dana evidentan je bio napredak u igri naših kadeta. Bravo dečki i samo tako nastavite i dalje!

Strijelci: Petković (3), Šorić (2), Radetić (1) i Erenda (1).