Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost pobijedila splitski Jadran

event 02.10.2021.

Kadeti Mladosti izborili su prvu pobjedu na turniru Mladi galeb koji se igra u Makarskoj. Nadigrali su Jadran iz Splita i pobijedili 14:11 (5:4, 2:3, 4;2, 3;2). Igrači koje vodi trener Sappe stigli su do svog prvog slavlja nakon 3 odigrane utakmice u gradu podno Biokova. Prva četvrtina obilovala je golovima, a sastavi su se […]

Kadeti Mladosti izborili su prvu pobjedu na turniru Mladi galeb koji se igra u Makarskoj. Nadigrali su Jadran iz Splita i pobijedili 14:11 (5:4, 2:3, 4;2, 3;2).

Igrači koje vodi trener Sappe stigli su do svog prvog slavlja nakon 3 odigrane utakmice u gradu podno Biokova. Prva četvrtina obilovala je golovima, a sastavi su se izmjenjivali u vodstvu. U drugoj četvrtini obrane su bile malo čvršće te se na promjenu strana otišlo s poravnatim rezultatom.

Mladi Žapci su se odvojili na 2 razlike i tu prednost nisu ispuštali do kraja. Čak štoviše, pri kraju susreta ostvarili su najveću prednost od +3. Igra Mladosti je evidentno sve bolja iz utakmice u utakmicu.

Strijelci za Mladost: Čolović (5), Petković (3), Erenda (2), Radetić (1), Petrović Malešević (1), Skerlev (1) i Mihaljević (1).

Mladost je drugu utakmicu za redom imala MVP-a susreta. Protiv Jadrana je to bio Andrija Čolović.

Andrija_Colovic_2