Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost protiv Budve na startu Premier lige

event 23.11.2021.

Igrači i vodstvo momčadi otputovali su u Beograd na prvi od tri turnira regionalne lige koja se od ove sezone naziva Premier liga. Turnir u Beogradu biti će najduži, samim time i najnaporniji od sva tri turnira. Svaki od 7 klubova, koji nastupaju u skupini A, odigrat će u pet dana šest utakmica, što je de […]

Igrači i vodstvo momčadi otputovali su u Beograd na prvi od tri turnira regionalne lige koja se od ove sezone naziva Premier liga.

Turnir u Beogradu biti će najduži, samim time i najnaporniji od sva tri turnira. Svaki od 7 klubova, koji nastupaju u skupini A, odigrat će u pet dana šest utakmica, što je de facto “pola lige”.

A kad se pogleda popis protivnika naših Žabaca, a to su redom Budva, Novi Beograd, Jug AO, Partizan, Šabac i Jadran iz Herceg Novog, jasno je da će dečki igrati teške susrete iz dana u dan.

Posebice se to odnosi na četvrtak u kojem je raspored Mladosti dodijelio dva sudionika ovogodišnje LEN Lige prvaka – Novi Beograd u 11:50 i Jug AO u 20:40.

Mladost Premier ligu otvara protiv Budve u srijedu 24.11. u 20:40. Budvani su bili domaćini nedavno odigranom prvom turniru Kupa Crne Gore i doživjeli su poraze od Jadrana HN i Primorca, i to prilično uvjerljive s 10 razlike, da bi u zadnjem kolu svladali Cattaro rezultatom 8:7.

Iako u turniru nema laganih protivnika, Budva na papiru izgleda ipak lakši protivnik od ostalih. Vjerujemo da će ovu tvrdnju Žapci potvrditi i u beogradskom bazenu 11 april, te da će upisati pobjedu na otvaranju Premier lige. Sretno Žapci!