Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost protiv Hannovera traži novu pobjedu u LEN Ligi prvaka

event 18.11.2019.

Vaterpolisti Mladosti ovog tjedna nastavljaju svoj put u Ligi prvaka. Žapci će u srijedu, 20. studenog u 20:30 sati na domaćem bazenu ugostiti Waspo 98 Hannover. Našoj momčadi ova je utakmica prilika za nastavak dobrih partija u europskom klupskom natjecanju.  ”Hannover je momčad koja je veći dio utakmice držala Pro Recco u ozbiljnim problemima. Vrlo […]

Vaterpolisti Mladosti ovog tjedna nastavljaju svoj put u Ligi prvaka. Žapci će u srijedu, 20. studenog u 20:30 sati na domaćem bazenu ugostiti Waspo 98 Hannover. Našoj momčadi ova je utakmica prilika za nastavak dobrih partija u europskom klupskom natjecanju.

 ”Hannover je momčad koja je veći dio utakmice držala Pro Recco u ozbiljnim problemima. Vrlo su dobro posloženi, s nekoliko fantastičnih individualaca. Tu su Petar Muslim, Brguljan, Radović, Ćorušić na centru, a na vratima reprezentativni golman Njemačke, Schenkel. Trenutno ne postižu rezultate po kvaliteti koju imaju ali nama svakako neće biti lako u Zagrebu. Nakon pobjede Marseilla u Budimpešti protiv OSC-a, svaka se utakmica igra, tako reći, “za prolaz” i nema prostora za grešku. Moramo osvajati bodove, pogotovo kući!” najavio je susret trener Mladosti Zoran Bajić.

Nakon četiri kola Lige prvaka Mladost ima sedam bodova i na četvrtom je mjestu tablice dok su gosti iz Njemačke na pretposljednjem bez ijednog boda. Valja pripomenuti da je Waspo 98 od četiri susreta, tri odigrao u gostima, a tek jedan u Hannoveru i to protiv Pro Recca. Uzme li se u obzir da je prošle sezone Mladost odigrala neodlučeno s Waspom na Savi (11:11), te doživjela poraz u Hannoveru (14:9), jasno je da suparnika treba shvatiti maksimalno ozbiljno. 

”Znamo da je Hannover dobra ekipa i svi smo u momčadi maksimalno fokusirani na utakmicu u srijedu. Neće nam biti lako ali na temelju nekih prošlih rezultata imamo “vatru u sebi” koja će nam pomoći za ovu utakmicu.” – istaknuo je iAlex Bowen koji se osvrnuo i na svoju prilagodbu u Mladosti kojoj se pridružio ovog ljeta: ”Atmosfera u ekipi je super, dobro sam kliknuo sa suigračima, a posebno me impresionira atmosfera s tribina na dosadašnjim utakmicama, bilo je nevjerojatno!”

Ulaznice za utakmicu mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr.

Nakon Hannovera Žapci se okreću završnici Kupa Hrvatske. Polufinalni susret je sa Solarisom u petak, u 17 sati, a pobjednika u finalu očekuje bolji iz susreta Jadrana i Juga.