Mladost protiv Jadrana u polufinalu PH

event 01.07.2020.

Naši su Žapci večeras spremni za prvi korak prema željenom finalu Prvenstva Hrvatske, sezone 2019./20. Od 20.30 sati na otvorenom bazenu uz Savu, Mladost dočekuje goste iz Splita, sastav Jadrana u prvoj utakmici polufinala doigravanja. Nakon dvije brzopotezne pobjede, vrlo uvjerljive i zaslužene nad POŠK-om u četvrtfinalu (21:4 i 15:4), a obje ostvarene na Šalati, […]

Naši su Žapci večeras spremni za prvi korak prema željenom finalu Prvenstva Hrvatske, sezone 2019./20. Od 20.30 sati na otvorenom bazenu uz Savu, Mladost dočekuje goste iz Splita, sastav Jadrana u prvoj utakmici polufinala doigravanja.

Nakon dvije brzopotezne pobjede, vrlo uvjerljive i zaslužene nad POŠK-om u četvrtfinalu (21:4 i 15:4), a obje ostvarene na Šalati, danas se mladostaši ‘spuštaju’ u svoje uporište. Neovisno dojmu da je naša momčad favorit, trener Zoran Bajić jasno upozorava na oprez..
– Jadran je ozbiljna i respektabilna momčad. Borbeni su, čvrsti, kvalitetno vođeni. Nemaju što izgubiti u prvoj utakmici tako da će nas sigurno pokušati iznenaditi, a mi ćemo napraviti sve što možemo kako bi opravdali ulogu favorita i poveli 1-0 u seriji – rekao je trener Mladosti.
Kapetan momčadi Ivan Marcelić sličnim riječima najavljuje večerašnji sraz.
– Jadran je vrlo ozbiljan suparnik koji s razlogom vjeruje da ima šansu ući u finale. Mi smo ipak favoriti, tako ćemo se i postaviti, vraćamo se sa Šalate na naš bazen. Veselimo se što ćemo igrati na vanjskom bazenu, mislim da će to i poboljšati atmosferu, a nadam se da će nas i gledatelji doći pozdraviti i bodriti u što većem broju. Štoviše, nadam se jasno i da ova utakmica nije kraj našeg ovosezonskog puta, već da će nas gledatelji moći na istom bazenu gledati uskoro i u finalu Prvenstva Hrvatske.

Ulaz na utakmicu koja počinje u 20.30 sati, ujedno i uz prijenos na Planet Sport TV, je slobodan.
Pozivamo vas, dođite i bodrite naše Žapce u polufinalu Prvenstva Hrvatske!