Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost protiv Šapca traži treću uzastopnu pobjedu u Regionalnoj ligi

event 24.10.2018.

Vaterpolisti Mladosti nakon pobjede protiv Juga u izvrsnom su raspoloženju i pobjedničkom duhu. Zagrepčani u subotu 27. listopada traže treću pobjedu u Regionalnoj ligi ove sezone. Žapci će na bazenu Mladosti ugostiti srpski Šabac, a utakmica počinje od 18 sati. Ulaz na utakmicu je besplatan za sve posjetitelje. “Očekujemo pobjedu te nam je želja da […]

Vaterpolisti Mladosti nakon pobjede protiv Juga u izvrsnom su raspoloženju i pobjedničkom duhu. Zagrepčani u subotu 27. listopada traže treću pobjedu u Regionalnoj ligi ove sezone. Žapci će na bazenu Mladosti ugostiti srpski Šabac, a utakmica počinje od 18 sati. Ulaz na utakmicu je besplatan za sve posjetitelje.

Očekujemo pobjedu te nam je želja da odigramo kvalitetno, a sve u funkciji s pripremom za utakmicu sa Spandauom u Ligi prvaka. Htio bih naglasiti da ne smijemo napraviti grešku da podcijenimo Šabac jer su oni jedna vrlo dobra, organizirana i disciplinirana ekipa. To je ekipa koja u svojim redovima ima izvrsnog vratara Gojka Pijetlovića i čitav niz sjajnih reprezentativaca. Na nama je da uđemo u utakmicu izuzetno ozbiljno, da im ne dopustimo na početku same utakmice da dođu do laganih golova. Moramo od ranog početka pokazati ozbiljnost i ne dozvoliti sebi iznenađenja”, izjavio je trener HAVK Mladosti Zoran Bajić.

Mladost je izvrsno ušla u sezonu i još ne zna za poraz. U napetoj utakmici izborili su remi s Hannoverom na otvaranju Lige prvaka te pobijedili Crvenu Zvezdu i Jug u Regionalnoj ligi što im je donijelo šest bodova i prvo mjesto na tablici. Susret sa Šapcem prilika je za nastavak niza dobrih rezultata.

Nadolazeća utakmica protiv Šapca izuzetno nam je bitna. Moramo ući agresivno i motivirano. Napravili smo izvrstan rezultat pobjedom protiv Juga i bilo bi zaista šteta da uđemo opušteno ili ne shvatimo Šabac ozbiljno, iako je to jedna mlada ekipa, ali izuzetno talentirana i po mom mišljenju najbolja u Srbiji“, izjavio je igrač HAVK Mladost Antonio Petković te dodao: “Pozivam sve ljubitelje sporta, a pogotovo vaterpola, da dođu podržati Mladost. Na utakmicama koje smo igrali doma imali smo izvrsnu atmosferu i posjećenost te se nadam da ćemo tako i nastaviti!”

Nakon Šapca, Mladost očekuje utakmica Lige prvaka protiv vrlo jakog berlinskog Spandaua u subotu, 3. studenog s početkom u 19 sati. Ulaz na utakmicu je besplatan, a publiku očekuju brojna iznenađenja.