Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost prvak Hrvatske !!!

event 17.01.2016.

Bravo mladići, svaka Vam čast na osvojenom naslovu prvaka Hrvatske. Ovogodišnje prvenstvo Hrvatske naši juniori su osvojili s 5 pobjeda: 3 uvjerljive pobjede u grupi uz gol razliku 37:8, u polufinalu dominantnom pobjedom nad Jugom s 12:4 i na kraju u finalu pobjedom na domaćinom Mornarom iz Splita sa 7:5. Osvajanje naslova uvijek je veliki […]

Bravo mladići, svaka Vam čast na osvojenom naslovu prvaka Hrvatske.

Ovogodišnje prvenstvo Hrvatske naši juniori su osvojili s 5 pobjeda: 3 uvjerljive pobjede u grupi uz gol razliku 37:8, u polufinalu dominantnom pobjedom nad Jugom s 12:4 i na kraju u finalu pobjedom na domaćinom Mornarom iz Splita sa 7:5.

Osvajanje naslova uvijek je veliki uspjeh, no pobijediti domaćina, koji je uz to i branitelj naslova, uspjeh je koji zaslužuje da se treneru Nikici Gulinu i njegovim mladićima nakloni i „spusti kapa do poda“.

Mladost je postigla najviše zgoditaka 56, a naš Branimir Herceg je najbolji strijelac turnira s 15 golova. Na prvenstvu smo primili samo 17 golova, a golman Davorin Šulekić imao je najbolji postotak obrana – 73%.

Uspjeh naših juniora potvrda je dobrog rada s mlađim klupskim selekcijama i predstavlja naznaku svjetlije budućnosti kluba.