Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost putuje u Split po nastavak uspješnih igara

event 15.11.2018.

Ispred vaterpolista Mladosti dvije su ključne utakmice u ovom dijelu sezone, a u obje im je protivnik splitski Jadran. Prva utakmica je u sklopu Regionalne vaterpolo lige u petak 16. studenog od 18.30 sati, dok je druga u Ligi prvaka u utorak 20. studenog od 19 sati. ”Imamo dvije teške utakmice, možda i najzahtjevnije u […]

Ispred vaterpolista Mladosti dvije su ključne utakmice u ovom dijelu sezone, a u obje im je protivnik splitski Jadran. Prva utakmica je u sklopu Regionalne vaterpolo lige u petak 16. studenog od 18.30 sati, dok je druga u Ligi prvaka u utorak 20. studenog od 19 sati.

”Imamo dvije teške utakmice, možda i najzahtjevnije u ovom dijelu prvenstva. Mislim da moramo odigrati utakmice sezone da bismo dobili ovakvog Jadrana koji je u izvrsnoj formi i vrlo je ozbiljan protivnik. Sve ćemo napraviti da pobijedimo u prvoj utakmici, odvojimo se na tablici Regionalne lige te još motiviraniji dočekamo utakmicu u Ligi prvaka na Poljudu!” – izjavio je trener Mladosti Zoran Bajić.

Mladost dominira u Regionalnoj vaterpolo ligi te nakon četiri kola ima maksimalnih 12 bodova, dva više od drugoplasiranog Jadrana. Iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje što potvrđuje i prošlotjedni remi s favoriziranim Jugom. Mladost je od Jadrana bolja i u Ligi prvaka. Žapci nakon dva kola u pretižnom europskom natjecanju imaju četiri boda i zauzimaju treće mjesto dok Splićani još traže prve bodove.

”Idemo na nezgodno gostovanje. Jadran nas, nakon plasmana u Ligu prvaka i nekoliko odličnih rezultata, očekuje na svom bazenu, te će sigurno biti motivirani. Vjerujem da ćemo im uspjeti odgovoriti na najbolji način i vratiti se kući s pobjedama!”- izjavio je igrač Mladosti Ivan Buljubašić.

Susret mladih momčadi željnih dokazivanja jamče da ljubitelje sporta očekuju dva napeta vaterpolska dvoboja.