Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost slavila protiv splitskog Jadrana

event 19.02.2020.

Vaterpolisti Mladosti slavili su u trećem kolu doigravanja Regionalne vaterpolo lige. Žapci su pobijedili splitski Jadran rezultatom 17:13 (4:2, 2:2, 7:4, 4:5). Žapce je do pobjede predvodio Josip Vrlić s četiri pogotka u mreži Splićana.  ”Mislim da je ulazak u utakmicu bio dobar. Znali smo da je Jadran kvalitetan protivnik ali sigurno smo mi trebali […]

Vaterpolisti Mladosti slavili su u trećem kolu doigravanja Regionalne vaterpolo lige. Žapci su pobijedili splitski Jadran rezultatom 17:13 (4:2, 2:2, 7:4, 4:5). Žapce je do pobjede predvodio Josip Vrlić s četiri pogotka u mreži Splićana.

 ”Mislim da je ulazak u utakmicu bio dobar. Znali smo da je Jadran kvalitetan protivnik ali sigurno smo mi trebali reagirati kvalitetnije, pogotovo u obrani. Primili smo neke jeftine golove koje ne smijemo primati. Ostalo je bilo korektno, lijepe akcije i puno golova. Zadovoljan sam pobjedom, sada se praktički znaju parovi u završnici, a nama je ova pobjeda bila i važna za moral!” – izjavio je nakon utakmice trener HAVK Mladost Zoran Bajić.

 Nakon poraza od Juga u prošlom kolu, Žapci su u utakmici s Jadranom bili čvrsti u obrani te raspucani u napadu. Čak sedmerica igrača Mladosti su se upisala u strijelce, a Jerko Jurlina se s nekoliko važnih obrana pokazao kao dostojna zamjena kapetana Marcelića koji je izbivao zbog bolesti. 

U slijedećem kolu RVL Mladost je slobodna, a u zadnjem kolu koje je na rasporedu 29. veljače dočekuje Jadran Carine.

 Za Mladost su igrali Jerko Jurlina, Cosmin Radu, Lovre Miloš (2), Matias Biljaka (3), Miloš Ćuk (3), Luka Bajić (1), Luka Bukić (3), Franko Lazić (1),  Alex Bowen, Marin Dašić, Aljoša Kunac, Konstantin Harkov, Marko Miškić i Josip Vrlić (4).