Mladost slavila u Beogradu

event 07.02.2020.

Vaterpolisti Mladosti pobjedom su otvorili drugu fazu Regionalne vaterpolo lige. Žapci su u Beogradu pobijedili Crvenu zvezdu rezultatom 9:12 (2:6, 1:0, 3:4, 3:2) i upisali nova tri boda u prvom kolu doigravanja. Najbolji strijelac u redovima Mladosti bio je Luka Bukić s četiri pogotka.   ”Zadovoljan sam otvaranjem utakmice, otvorili smo kvalitetno i fokusirano. Poslije smo […]

Vaterpolisti Mladosti pobjedom su otvorili drugu fazu Regionalne vaterpolo lige. Žapci su u Beogradu pobijedili Crvenu zvezdu rezultatom 9:12 (2:6, 1:0, 3:4, 3:2) i upisali nova tri boda u prvom kolu doigravanja. Najbolji strijelac u redovima Mladosti bio je Luka Bukić s četiri pogotka. 

 ”Zadovoljan sam otvaranjem utakmice, otvorili smo kvalitetno i fokusirano. Poslije smo sami sebi ”pucali u noge” i vraćali Zvezdu u život velikim brojem neiskorištenih prilika. Bili smo dominantni, nismo iskoristili sve šanse ali to je nešto na čemu trebamo raditi. Uzeli smo važna tri boda i sada se spremamo za Jug!” – izjavio je trener Mladosti Zoran Bajić.  

 Uz Mladost i Crvenu zvezdu, u drugu fazu Regionalnog natjecanja plasirali su se Jug, Jadran Split i Jadran Herceg Novi. Svaka pobjeda je važna budući da plasman na kraju doigravanja odlučuje domaćina turnira završnice, a Žapcima će domaći bazen svakako biti prednost u pokušaju obrane prošlogodišnjeg naslova prvaka Regionalne lige. 

 Za Mladost su igrali Ivan Marcelić (11 obrana), Cosmin Radu (2), Lovre Miloš , Matias Biljaka, Miloš Ćuk (2), Marin Dašić, Luka Bajić, Luka Bukić (4), Franko Lazić, Alex Bowen (2), Aljoša Kunac, Konstantin Kharkov, Jerko Jurlina i Josip Vrlić (2).

 Idući protivnik za Žapce je Jug, a susret suparnika koji se dobro poznaju igrat će se na bazenu Mladosti 14. veljače s početkom u 20 sati. Ulaz na utakmicu je besplatan.