Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost sutra dočekuje Jug u drugoj utakmici finala Prvenstva Hrvatske

event 11.05.2021.

Druga utakmica finalne serije vaterpolskog prvenstva Hrvatske između Mladosti i Juga igra se sutra na bazenu Mladost. Žapci će na domaćem bazenu tražiti izjednačenje serije nakon što su Dubrovčani poveli pobjedom 12:9 u prvoj utakmici. Utakmica počinje u 17.55 sati, a može ju se pratiti u programu HTV2.   ‘’Najavili smo u prvoj utakmici fanatičnu […]

Druga utakmica finalne serije vaterpolskog prvenstva Hrvatske između Mladosti i Juga igra se sutra na bazenu Mladost. Žapci će na domaćem bazenu tražiti izjednačenje serije nakon što su Dubrovčani poveli pobjedom 12:9 u prvoj utakmici. Utakmica počinje u 17.55 sati, a može ju se pratiti u programu HTV2.

 

‘’Najavili smo u prvoj utakmici fanatičnu borbenost i agresivnost, ali nismo bili na tom nivou. Moramo podići borbenost, to je ključ pobjede protiv Juga. Mislim da bi nam nakon toga igra u napadu bila tečnija, moramo biti pravi u finalnoj seriji i ne treba nam dodatna motivacija. Samo finale je velika priča, moramo dati sve od sebe. Mora nas krasiti jedno zajedništvo u vodi i to je jedini put koji vodi prema pobjedi.’’ – najavio je drugu utakmicu trener Mladosti Zoran Bajić.

 

Vratar Mladosti Ivan Marcelić vjeruje da će u Zagrebu izjednačiti seriju te napraviti prvi korak prema osvajanju trofeja državnog prvaka koji Žapci nisu podigli od 2008. godine. Mladosti bi Prvenstvo Hrvatske bio drugi trofej ove sezone nakon što su u finalu Kupa pobijedili upravo Jug.

 

‘’Nismo dobro otvorili seriju, ne samo rezultatom već i igrom kakvu nismo priželjkivali. U ovih par dana smo se malo oporavili, nadam se da ćemo im uspjeti na tom nivou parirati jer vjerujem da smo onda bolja momčad. Bili smo nekako prazni i nadam se da ćemo igru podići na višu razinu, onda će i rezultat biti bolji!’’  – najavio je Marcelić.

 

Treća utakmica serije na rasporedu je 19. svibnja, eventualna četvrta 22. svibnja, a eventualna peta 26. svibnja.