Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost u petak dočekuje crnogorskog prvaka Jadran Herceg Novi

event 08.11.2018.

Mladost je vratila vrhunski vaterpolo u Zagreb. Žapci ove sezone i dalje ne znaju za poraz, a idući izazov ispred njih je utakmica s Jadran Herceg Novim. Utakmica četvrtog kola Regionalne vaterpolo lige igra se u petak, 9. studenog na bazenu Mladost s početkom u 20.15 sati. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje. “Jadran je […]

Mladost je vratila vrhunski vaterpolo u Zagreb. Žapci ove sezone i dalje ne znaju za poraz, a idući izazov ispred njih je utakmica s Jadran Herceg Novim. Utakmica četvrtog kola Regionalne vaterpolo lige igra se u petak, 9. studenog na bazenu Mladost s početkom u 20.15 sati. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Jadran je vrlo ozbiljan protivnik već dulji niz godina i u vrhu je Regionalne lige. Izuzetno disciplinirana i dobro vođena ekipa. Karakteristika im je vrlo dobar, čak i odličan kontra napad šest na pet, jedan od najboljih u Europi, a imaju i vrlo čvrstu obranu. Nadam se da ćemo uspjeti zaustaviti njihovu kontru i mišljenja sam da uz ovaj uzlet koji trenutno imamo možemo nastaviti i dalje dobrim putem te se nadam pobjedi.”- izjavio je trener Mladosti Zoran Bajić.

Mladost je trenutno vodeća momčad Regionalne vaterpolo lige s devet bodova. Tribine ispunjene do posljednjeg mjesta vodile su Mladost do pobjede protiv Spandaua u Ligi prvaka prošlog tjedna. Među strijelce te utakmice upisao se i Ivan Buljubašić koji je dugo izbivao zbog ozljede.
U goste nam dolazi Jadran iz Herceg Novoga, jedna standardno neugodna, organizirana, mlada, agresivna momčad koja na čelu ima jako dobrog trenera. U pripremama smo i znamo što treba očekivati. Igramo na domaćem terenu i nadamo se sva tri boda.’’ – najavio je Ivan Buljubašić te dodao: ‘’Iako još uvijek nisam u punoj snazi nakon ozljede, svakako ću igrati u petak te se zahvaljujem i treneru i momčadi koji mi omogućuju da se na lakši način vraćam u igru. Dodavat ćemo sve više treninga, a samim time i minutaža u igri bit će veća!”

Nakon Jadran Herceg Novog, iduća utakmica za Žapce je gostovanje kod splitskog Jadrana 17. studenog. Iduća utakmica na bazenu na Savi je u subotu, 24. studenog kada u sklopu Regionalne lige Mladost dočekuje Mornar Brodospas. Ulaz na utakmicu je besplatan uz iznenađenja za posjetitelje.