Mladost u polufinalu Prvenstva Hrvatske

event 26.03.2019.

U drugom susretu unutar 24 sata Mladost je opet bila bolja od Zadra rezultatom 11:6 (2:1, 4:1, 3:3, 2:1) te se plasirala u polufinale Prvenstva Hrvatske u kojem očekuje boljeg iz dvoboja Mornara BS i POŠK-a. Vaterpolisti Mladosti su bez većih iznenađenja slavili nad Zadrom 1952 i plasirali se u polufinale prvenstva Hrvatske. Nakon jučerašnje […]

U drugom susretu unutar 24 sata Mladost je opet bila bolja od Zadra rezultatom 11:6 (2:1, 4:1, 3:3, 2:1) te se plasirala u polufinale Prvenstva Hrvatske u kojem očekuje boljeg iz dvoboja Mornara BS i POŠK-a.
Vaterpolisti Mladosti su bez većih iznenađenja slavili nad Zadrom 1952 i plasirali se u polufinale prvenstva Hrvatske. Nakon jučerašnje utakmice u Zadru koja je završila rezultatom 7:17, Žapci su večeras u uzvratu na bazenu Mladosti pobijedili rezultatom 11:6. Najbolji strijelac kod Žabaca je bio kapetan Buljubašić s 3 pogotka, dva je pridodao Petković, te po jedan Samardžić, Bajić, Biljaka, Herceg, Kharkov i Fabris.
Trener Bajić odlučio je u ovom susretu poštediti Radua, Marcelića i Ćuka, pa su priliku za dokazivanje dobili juniori Žabaca.
Utakmica nije bila pretjerano kvalitetna, ali Mladost je i u takvom susretu pokazala da je bolja momčad.
Za očekivati je da Mladost u nadolazećim susretima bude u još bolje izdanju.
“Rutinski odrađena utakmica, sve je bilo odlučeno jučer. Zbog toga je ciljano dana prilika mlađim igračima. Iskreno, nisam baš zadovoljan, mislim da bi ovi mlađi igrači trebali pokazati više želje, to je nešto na čemu trebamo raditi.” – izjavio je nakon utakmice trener Mladosti Zoran Bajić.
Mladost u polufinalu očekuje boljega iz susreta Mornara i POŠK-a.
“Mislim da će nas Mornar dočekati u polufinalu. Vjerujem da će oni četvrtfinale ozbiljno shvatiti te nam biti dostojan protivnik u Prvenstvu Hrvatske” – osvrnuo se na budućeg protivnika Bajić.
Iduća utakmica Mladosti na domaćem bazenu je u srijedu 27. ožujka kada Žapci dočekuju grčki Olympiacos u susretu Lige prvaka. Utakmica počinje u 20.30 sati, a ulaz je besplatan.