Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost u srijedu protiv Jadrana traži nastavak pobjedničkog niza

event 19.10.2020.

Vaterpoliste Mladosti u srijedu očekuje do sada najveći ispit u novoj sezoni. Nakon dvije uvjerljive pobjede na otvaranju sezone, Žapci dočekuju splitski Jadran. Utakmica se igra na bazenu Mladosti od 20.45 sati, ulaz je besplatan uz ograničen broj mjesta i epidemiološke mjere za publiku.   ‘’U srijedu nas očekuje prva ozbiljna utakmica u ovom dijelu […]

Vaterpoliste Mladosti u srijedu očekuje do sada najveći ispit u novoj sezoni. Nakon dvije uvjerljive pobjede na otvaranju sezone, Žapci dočekuju splitski Jadran. Utakmica se igra na bazenu Mladosti od 20.45 sati, ulaz je besplatan uz ograničen broj mjesta i epidemiološke mjere za publiku.

 

‘’U srijedu nas očekuje prva ozbiljna utakmica u ovom dijelu sezonu. Pravi test da vidimo gdje smo, što smo i kakvi smo. Radi se o vrlo dobroj ekipi, mislim da imaju dobru individualni i ekipnu kvalitetu te da su dobro vođeni. Želja nam je i cilj ostvariti tu važnu pobjedu. Ekipa je kompletna i nadamo se dobroj igri!’’- najavio je utakmicu trener Mladosti Zoran Bajić.

 

Posljednjih sezona utakmice ovih dviju momčadi postale su pravi derbiji. Napeti dvoboj jamči i uvjerljiv ulazak obje momčadi u novu sezonu. Mladost i Jadran imaju po šest bodova iz dvije utakmice u kojima su Žapci zabili 38 pogodaka dok su ih Splićani zabili čak 56. Ambiciozne, raspucane momčadi i talent u bazenu najavljuju poslasticu za sve ljubitelje vaterpola.

 

“Svi smo zdravi i na okupu. Srećom, u ekipi nema bolesnih ni ozlijeđenih. Nadam se da će se takva situacija zadržati.. Poznato nam je da je Jadran dobra ekipa koja ima dobru i snažnu igru koju pokazuju iz utakmice u utakmicu. Uvjeren sam da smo mi bolji te da ćemo to i pokazati u srijedu. Morat ćemo od početka do kraja utakmice igrati ozbiljno i s najviše angažmana da to probamo bez neke velike neizvjesnosti pobijediti i uzeti tri boda. Siguran sam da ćemo ozbiljno odigrati te da ćemo na kraju biti zadovoljni.” – izjavio je Andro Bušlje.

 

Nakon Jadrana, Žapci put u Prvenstvu Hrvatske nastavljaju u Šibeniku gdje će ih ugostiti Solaris 31. listopada.