Mladost u vodstvu nakon prvog dana

event 30.09.2016.

U prvom kolu Međunarodnog turnira Mladost 2016 Žapci su pobijedili gradskog rivala, Medveščaka, rezultatom 14:6. Pobjedu su upisali i vaterpolisti Primorja protiv Pallanuota Trieste sa 9:5. Mladostaši su se vrlo brzo odvojili postigavši nekoliko lakih golova iz kontra napada. Do kraja utakmice trener Ratko Štritof pružio je priliku svim igračima. Turnir se nastavlja sutra kad […]

U prvom kolu Međunarodnog turnira Mladost 2016 Žapci su pobijedili gradskog rivala, Medveščaka, rezultatom 14:6. Pobjedu su upisali i vaterpolisti Primorja protiv Pallanuota Trieste sa 9:5.

Mladostaši su se vrlo brzo odvojili postigavši nekoliko lakih golova iz kontra napada. Do kraja utakmice trener Ratko Štritof pružio je priliku svim igračima.

Turnir se nastavlja sutra kad su na rasporedu preostala dva kola. Najvažnije utakmica turnira, koja će vrlo vjerojatno odlučiti o ukupnom pobjedniku igra se u 11:45, a u njoj će Mladostaši dočekati riječko Primorje. Biti će to pravi pokazatelj gdje je Mlaodst u ovom trenutku i s kakvim očekivanjima se ulazi u novu sezonu.