Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost u vodstvu za Trofej Nardelli

event 15.04.2016.

Nakon odigranih Prvenstava Hrvatske u mlađim kategorijama Mladost vodi u poretku za Trofej Toni Nardelli. Trofej Toni Nardelli dodjeljuje se najboljem klubu u mlađim kategorijama. Boduju se plasmani juniora, mlađih juniora, kadeta i mlađih kadeta na prvenstvima i kup natjecanjima Hrvatske. Ove godine najmlađa dobna kategorija – nade ne sudjeluju u bodovanju za Trofej Nardelli. […]

Nakon odigranih Prvenstava Hrvatske u mlađim kategorijama Mladost vodi u poretku za Trofej Toni Nardelli.

Trofej Toni Nardelli dodjeljuje se najboljem klubu u mlađim kategorijama. Boduju se plasmani juniora, mlađih juniora, kadeta i mlađih kadeta na prvenstvima i kup natjecanjima Hrvatske. Ove godine najmlađa dobna kategorija – nade ne sudjeluju u bodovanju za Trofej Nardelli.

U ovoj sezoni su odigrana sva četiri Prvenstva Hrvatske, a Mladost vodi u poretku s 81 bodom ispred Mornara i Juga koji imaju 71 bod, te Primorja koje je sakupilo 63 boda. Najveći doprinos dali su zlatni juniori i mlađi juniori, svaki sa po 30 bodova. Kadeti su osvojili brončanu medalju i dodali 15 bodova, dok su mlađi kadeti osvojili 6 bodova zauzevši 3. mjesto u polufinalnoj grupi.

Nastave li naši mladi igrači s uspjesima tijekom ljeta kada se igraju Kupovi Hrvatske, biti će u prilici osvojiti ovaj vrlo cijenjeni trofej kojeg je Mladost zadnji puta osvojila 2008. godine.