Mladost u Zadru otvara Prvenstvo Hrvatske

event 23.03.2019.

Zgusnuti raspored euroligaških, regionalnih i reprezentativnih utakmica ubrzao je i početak natjecanja državnog prvenstva. Seniori Mladosti domaće natjecanje otvaraju u Zadru 24.3. u 9:00 protiv Zadra 1952. Obzirom na plasman u ligaškom dijelu Regionalnih liga A1 i A2, na startu Prvenstva Hrvatske “spojili” su se Mladost, prvoplasirana u A1 ligi i Zadar 1952 koji je […]

Zgusnuti raspored euroligaških, regionalnih i reprezentativnih utakmica ubrzao je i početak natjecanja državnog prvenstva. Seniori Mladosti domaće natjecanje otvaraju u Zadru 24.3. u 9:00 protiv Zadra 1952.
Obzirom na plasman u ligaškom dijelu Regionalnih liga A1 i A2, na startu Prvenstva Hrvatske “spojili” su se Mladost, prvoplasirana u A1 ligi i Zadar 1952 koji je zauzeo 8. mjesto u A2 ligi. Među četiri najbolje momčadi u Hrvatskoj plasirat će se ekipa koja bude bolja u dva susreta. Mladost je nesumnjivi favorit za prolazak dalje. Na put u Zadar Žapci kreću oslabljeni za već duže ozlijeđenog Lazića, te Petkovića koji ima problema s leđima i Čaglja koji je nakon utakmice s Primorcem završio na šivanju.
U zadnji čas se opravio Rus Kharkov i on će biti spreman za svoju prvu utakmicu u hrvatskom prvenstvu.
Trener Zoran Bajić dati će priliku i mladićima Požariću i Mihiću da upišu svoje prve nastupe za seniorsku momčad.
Uzvratna utakmica četvrtfinala igra se dan kasnije, u ponedjeljak u 20:45 na plivalištu na Savi.