Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost uvjerljiva protiv Šapca

event 22.10.2019.

Vaterpolisti Mladosti nastavili su niz uvjerljivih pobjeda u Regionalnoj vaterpolo ligi. Žapci su pobijedili srpski Šabac rezultatom 24:5 (3:0, 8:1, 4:3, 9:1) u petom kolu regionalnog natjecanja. Najbolji strijelci u redovima zagrebačke ekipe bili su Miloš Ćuk i Alex Bowen s po četiri pogotka. “Korektno odrađena utakmica, ali bio je ovo sraz dva neravnopravna protivnika. […]

Vaterpolisti Mladosti nastavili su niz uvjerljivih pobjeda u Regionalnoj vaterpolo ligi. Žapci su pobijedili srpski Šabac rezultatom 24:5 (3:0, 8:1, 4:3, 9:1) u petom kolu regionalnog natjecanja. Najbolji strijelci u redovima zagrebačke ekipe bili su Miloš Ćuk i Alex Bowen s po četiri pogotka.

“Korektno odrađena utakmica, ali bio je ovo sraz dva neravnopravna protivnika. Od samog početka ušli smo u utakmicu ozbiljno, savjesno i fokusirano te već u ranoj fazi riješili utakmicu. Kasnije je to bilo samo odrađivanje posla, dali smo i mlađim igračima priliku za igru, ciljano odmarali starije igrače i pripremali se za Jadran u Splitu!” – izjavio je nakon utakmice trener HAVK Mladost Zoran Bajić.
Mladost je i u ovoj utakmici pokazala zašto dominira u Regionalnoj ligi ove sezone. Žapci su potpuno nadvladali aktualnog prvaka Srbije u svim segmentima igre što najbolje pokazuje podatak da su prvi pogodak primili tek u zadnjim minutama druge četvrtine, dok se čak 11 igrača upisalo u strijelce.
Za HAVK Mladost igrali su Ivan Marcelić (5 obrana), Cosmin Radu (1), Lovre Miloš (2), Matias Biljaka (2), Miloš Ćuk (4), Luka Bajić (1), Luka Bukić (3), Franko Lazić (3), Alex Bowen (4), Jerko Anzulović, Aljoša Kunac (1), Konstantin Harkov (2), Jerko Jurlina i Josip Vrlić (1).
Iduća utakmica za Žapce je u petak 25. listopada kada u Regionalnoj ligi gostuju kod splitskog Jadrana, a zatim 30. listopada na domaćem bazenu u Ligi prvaka dočekuju moćni Pro Recco.