Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost uvjerljivo preko Medveščaka u polufinale PH

event 14.04.2021.

Vaterpolisti Mladosti uvjerljivo su slavili u drugoj utakmici četvrtine finala Prvenstva Hrvatske igranoj večeras na bazenu Mladosti. Žapci su pobijedili Medveščak rezultatom 22:6 (4:0, 8:4, 6:0, 4:2) te drugom pobjedom izborili iduću fazu natjecanja.   ‘’Odradili smo posao na način kako smo i zamislili. Odmarali smo starije igrače i igrali s mlađima kako bi i […]

Vaterpolisti Mladosti uvjerljivo su slavili u drugoj utakmici četvrtine finala Prvenstva Hrvatske igranoj večeras na bazenu Mladosti. Žapci su pobijedili Medveščak rezultatom 22:6 (4:0, 8:4, 6:0, 4:2) te drugom pobjedom izborili iduću fazu natjecanja.

 

‘’Odradili smo posao na način kako smo i zamislili. Odmarali smo starije igrače i igrali s mlađima kako bi i oni pokazali raskoš svog talenta. Cilj je ispunjen, idemo dalje i spremamo se iduća dva tjedna za polufinale!’’ – izjavio je nakon utakmice trener Mladosti Zoran Bajić.

 

Mladost je imala realizaciju šuta od 65%, a realizaciju igrača više čak 71% dok su vaterpoliste Medveščaka ostavili na realizaciji šuta od 20%. Za Mladost su zaigrale i mlade snage. Toni Bušić, Roko Požarić, Luka Brnetić  i Tomislav Stipo Samardžić te su se svi upisali u strijelce. Najučinkoviti Žabac sa šest pogodaka bio je Marin Dašić.

 

‘’Očekivana pobjeda. Pripremamo se za ovo što nas čeka 28. travnja. Jedan dobar trening za nas i mlade igrače koje je trener stavio u sastav. Dobar je osjećaj zabiti šest pogodaka, ali utakmica po utakmica i idemo polako dalje!’’  izjavio je nakon utakmice Marin Dašić.

 

Za Mladost su igrali Ivan Marcelić, Cosmin Radu, Tomislav Stipo Samardžić (1), Matias Biljaka (2), Toni Bušić (1), Marin Dašić (6), Luka Bukić (3), Roko Požarić (5), Ante Visković (1), Luka Bajić, Mislav Vrlić (1), Luka Brnetić (1), Jerko Jurlina i Josip Vrlić (1).

 

Polufinalna utakmice je 28. travnja, a protivnik Mladosti bit će pobjednik susreta Mornar BS i Jadran Split.