Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost večeras u Ligi prvaka gostuje kod OSC Budimpešte

event 09.10.2019.

Vaterpoliste Mladosti večeras očekuje prva utakmica u Ligi prvaka ove sezone. Žapci u Budimpešti od 20.30 sati igraju s domaćinom OSC-om. Nakon tri uvjerljive pobjede u Regionalnoj ligi na otvaranju sezone prva utakmica u prestižnom europskom natjecanju pravi je ispit za ambicioznu zagrebačku momčad. ”OSC je odličan klub, a prošle je sezone zadavao probleme i […]

Vaterpoliste Mladosti večeras očekuje prva utakmica u Ligi prvaka ove sezone. Žapci u Budimpešti od 20.30 sati igraju s domaćinom OSC-om. Nakon tri uvjerljive pobjede u Regionalnoj ligi na otvaranju sezone prva utakmica u prestižnom europskom natjecanju pravi je ispit za ambicioznu zagrebačku momčad.

”OSC je odličan klub, a prošle je sezone zadavao probleme i glavobolje aktualnom prvaku Europe, Ferencvarošu. Pojačali su se kvalitetnim i renomiranim pojačanjima kao što je Andrija Prlainović, srpskog reprezentativca i kompletnog igrača. Večeras ćemo imati jedno od najtežih gostovanja naše grupe tako da moramo biti pravi, i u napadu ali pogotovo u obrani. Uz Prlainovića imaju set bivših i sadašnjih reprezentativaca Mađarske, Crne Gore i Srbije što čini ovo gostovanje još težimali nadam se dobrom otvaranju Lige prvaka i dobrom rezultatu!’‘ – najavio je susret trener Mladosti Zoran Bajić.

Na večerašnju utakmicu osvrnuo se i kapetan Ivan Marcelić koji najavljuje da Žapci idu na pobjedu.

”Krećemo večeras u Ligi prvaka s vrlo jakim OSC-om. Naša očekivanja nisu umanjena, idemo na pobjedu koja nam je jako važna budući da je riječ o ekipi koja nam je izravni konkurent za ulazak u posljednjih osam natjecanja. Mislim da smo spremni, imali smo nekih problema s virozama ali svi ćemo biti spremni i zdravi za večeras. Neće biti lako, izvrsna su momčad sa sjajnim igračima koje ne treba puno najavljivati. Na nama je samo da odigramo kao i u ovih nekoliko dosadašnjih utakmica, a onda smo na dobrom tragu da pobijedimo.” – izjavio je kapetan HAVK Mladosti Ivan Marcelić.

Iduća utakmica za Žapce je u subotu, 12. listopada kada u Regionalnoj ligi gostuju kod Jadran Herceg Novog.