Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladostaši gostuju na Poljudu pred TV kamerama

event 08.02.2018.

Derbi kola 12. kola Regionalne lige igra se u petak 9.2. u 20:15 u Splitu. Pred tv kamerama Arene sport na Poljudu će igrati Mornar i Mladost. Trenutni položaj na tablici (Mladost je 2. sa 14 bodova više od Moranara koji je 5.) možda ne pokazuje najbolje zanimljivost ove utakmice. Dvoboji između Mornara i Mladosti […]

Derbi kola 12. kola Regionalne lige igra se u petak 9.2. u 20:15 u Splitu. Pred tv kamerama Arene sport na Poljudu će igrati Mornar i Mladost.

Trenutni položaj na tablici (Mladost je 2. sa 14 bodova više od Moranara koji je 5.) možda ne pokazuje najbolje zanimljivost ove utakmice. Dvoboji između Mornara i Mladosti na Poljudu uvijek su imali posebnu draž. U prošloj sezoni Regionalne lige susret je završio neodlučeno 8:8, a svoju posljednju pobjedu na poljudskom bazenu protiv Mornara Žapci su ostvarili prije gotovo 3 godine. U ožujku 2015. godine u ligi za prvaka Mladostaši su slavili 10:7.
Ova utakmica možda puno više znači Mornaru koji je u grčevitoj borbi za plasman na final 4 te mu je svaki bod bitan. Ipak trener Bajić sigurno želi se s pobjedom vratiti iz Splita i nastaviti niz dobrih rezultata. Pobjeda bi bila važna za podizanje samopouzdanja momčadi, te je važna za psihološku prednost ukoliko ova dva kluba se susretnu u doigravanju za prvaka Hrvatske.
Pravdu u ovom susretu dijelit će suci Vlaho Radičević iz Dubrovnika i Ante Bura iz Šibenika.