Mladostaši izravno u polufinalu!

event 16.09.2022.

Kadeti našeg kluba, iz utakmicu u utakmicu nižu sve veće pobjede, ali i prikazuju sve bolje igre na završnom turniru Hrvatskog kupa koji se održava u Zagrebu. Uvjerljivom pobjedom u 3. kolu nad splitskim Jadranom, čak 18:7 ili s 11 golova razlike, kadeti našeg kluba osvojili su prvo mjesto u skupini A, a time i […]

Kadeti našeg kluba, iz utakmicu u utakmicu nižu sve veće pobjede, ali i prikazuju sve bolje igre na završnom turniru Hrvatskog kupa koji se održava u Zagrebu.

Uvjerljivom pobjedom u 3. kolu nad splitskim Jadranom, čak 18:7 ili s 11 golova razlike, kadeti našeg kluba osvojili su prvo mjesto u skupini A, a time i izravan plasman u polufinale koje je na rasporedu u subotu (17. rujna) navečer.

Već u prvoj četvrtini naši su mladostaši jasno stavili do znanja tko je ‘gazda’ u bazenu. Tu su dionicu Žapci-kadeti dobili 6:2, a u istom su ritmu odigrali cijelu utakmicu. Petar Erenda i Andrija Čolović kao da su se nadmetali tko će zabiti više. Obojica su postigla po 6 golova. Još 3 je pridodao Deni Sappe, a po jednom su se u strijelce upisali Matej Šorić, Vito Brčić i Grgur Mihaljević.