Mladostaši na Europskim sveučilišnim igrama

event 12.07.2016.

HAVK Mladost ima svoje predstavnike na Europskim sveučilišnim igrama, na muškom vaterpolo turniru koji se održava na plivalištu Kantrida u Rijeci. Naš direktor kluba Miki Damjanić izbornik je muške vaterpolo ekipe Sveučilišta Zagreb, a u istoj ekipi nastupaju i 19-godišnji Luka Brčić, te bivši Mladostaši Krešo Gabričević i Marko Čular. Zagrebački studenti su u grupi […]

HAVK Mladost ima svoje predstavnike na Europskim sveučilišnim igrama, na muškom vaterpolo turniru koji se održava na plivalištu Kantrida u Rijeci.

Naš direktor kluba Miki Damjanić izbornik je muške vaterpolo ekipe Sveučilišta Zagreb, a u istoj ekipi nastupaju i 19-godišnji Luka Brčić, te bivši Mladostaši Krešo Gabričević i Marko Čular. Zagrebački studenti su u grupi sa studentima iz St. Petersburga i Budimpešte.
Izbornik Damjanić se javio iz Rijeke:
“Grupa je jaka, ali i naša ekipa je došla u odličnom sastavu. Smješteni smo u potpuno novim objektima, koji se još dijelom dovršavaju. Hrana nije osobita, ali to nas neće omesti da damo sve od sebe i Zagreb predstavimo u najboljem izdanju na Europskim sveučilišnim igrama.”
U prvoj utakmici su naši studenti svladali Ruse rezultatom 8:3. Bravo!
Sretno i u nastavku natjecanja!