Mladostaši nisu uspjeli

event 30.10.2016.

Zagrebačka je HAVK Mladost u svojoj posljednjoj utakmici, na turniru koji su igrali pred domaćom publikom, poražena od momčadi talijanskog CN Posillipo rezultatom 8:6 (3:2, 2:0, 1:4, 2:0). Žapci i splitski OVK POŠK nisu se uspjeli plasirati u četvrtfinale LEN Euro Kupa. Posljednjeg dana turnira koji se igrao na bazenu Mladost na Savi u prvoj […]

Zagrebačka je HAVK Mladost u svojoj posljednjoj utakmici, na turniru koji su igrali pred domaćom publikom, poražena od momčadi talijanskog CN Posillipo rezultatom 8:6 (3:2, 2:0, 1:4, 2:0).

Žapci i splitski OVK POŠK nisu se uspjeli plasirati u četvrtfinale LEN Euro Kupa. Posljednjeg dana turnira koji se igrao na bazenu Mladost na Savi u prvoj utakmici mađarski je BVSC Zuglo nadigrao splitski OVK POŠK rezultatom 13:11 (3:1, 5:5, 4:2, 1:3).
Bila je ovo utakmica koja je nakon jučerašnje utakmice odigrana puno bolje, imali smo bolji angažman. Nismo uspjeli dobiti, Posillipo je definitivno kvalitetna ekipa s par vrhunskih igrača. Borili smo se do kraja, naravno da ima puno grešaka na kojima treba raditi te se pripremiti za sljedeću utakmicu koja je u srijedu protiv Jadrana iz Splita!“ – izjavio je trener Mladosti Ratko Štritof.

Četvrtfinale LEN Euro Kupa na turniru u Zagrebu su izborili BVSC Zuglo i CN Posillipo.

Sam turnir je rezultatski prošao nešto lošije nego što smo mislili. Očekivali smo pobjedu nad mađarskim BVSC-om, da prođemo u četvrtfinale. Međutim, naša mlada ekipa nije još uvijek uigrana. Naletili su na snažan otpor i završili smo na trećem mjestu. Nadamo se da će bit bolje sljedeće godine. Očekujemo uskoro završetak natječaja sa sredstvima koja su nam obećana do kraja 2016. godine te da se izvučemo iz situacije u kojoj smo sada!”– izjavio je direktor Mladosti Milorad Damjanić.