Mladostaši osigurali četvrtfinalnu skupinu

event 13.10.2022.

Kolo prije kraja natjecanja u svojoj skupini na završnom turniru nacionalnog kupa Nada u Rijeci, mladostaši su osigurali nastup u četvrtfinalnoj grupi koja će se tvoriti nakon prvog dijela.Naime, Mladost je u prva dva kola bila vrlo uvjerljiva, a posebno protiv splitskog POŠK-a (24:1) – Sappe 6, Matošević 4, Komar 3, Zore 2, te po […]

Kolo prije kraja natjecanja u svojoj skupini na završnom turniru nacionalnog kupa Nada u Rijeci, mladostaši su osigurali nastup u četvrtfinalnoj grupi koja će se tvoriti nakon prvog dijela.Naime, Mladost je u prva dva kola bila vrlo uvjerljiva, a posebno protiv splitskog POŠK-a (24:1) – Sappe 6, Matošević 4, Komar 3, Zore 2, te po 1 pogodak Lokas, Silić, Santini i Kokorić.

U drugom susretu dana, mladi Žapci su bili bolji od vršnjaka iz dubrovačkog Juga (13:7) – Deni Sappe 7, Vito Lokas 2, Šimun Matošević 1, Ivan Silić 1, Jozo Tadić 1 i Dorijan Komar 1 pogodak.

U petak od 11.30 sati, u 3. kolu, Mladost će igrati za prvo mjesto u skupini protiv Mornara BS. Splićani imaju također 6 bodova, te su sigurni putnici s našim dječacima za borbu u poretku od 1. do 8. mjesta. Međutim, ovaj susret ima svoj značaj. Naime, skupina C u kojoj je sada Mladost će se spojiti s najbolja dva sastava iz skupine A, ali se prenose bodovi ostvareni protiv momčadi iz svoje skupine. U ovom dakle slučaju, iz utakmice Mladost – Mornar BS.
Novi zadatak za učenike trenera Duška Marinića.