Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladostaši osigurali final 4 i 2.mjesto u PH

event 10.03.2017.

Vaterpolisti Mladosti dva kola prije kraja regularnog dijela Regionalne lige izborili su nastup na završnom turniru. U četvrtak je odigrana posljednja utakmica 16. kola u kojoj je Primorje slavilo protiv Mornara rezultatom 8:6. Splićani su tako ostali na 20 bodova, što je 8 manje od Žabaca. Kako je do kraja Lige ostalo samo dva kola […]

Vaterpolisti Mladosti dva kola prije kraja regularnog dijela Regionalne lige izborili su nastup na završnom turniru.

U četvrtak je odigrana posljednja utakmica 16. kola u kojoj je Primorje slavilo protiv Mornara rezultatom 8:6. Splićani su tako ostali na 20 bodova, što je 8 manje od Žabaca. Kako je do kraja Lige ostalo samo dva kola jasno je da Mornarevci više nemaju izgleda za nadoknaditi zaostatak.
Osim sudjelovanja na final 4 turniru, Mladostaši su osigurali drugo mjesto u poretku hrvatskih klubova te su time izbjegli susret protiv Juga do samog finala doigravanja za prvaka Hrvatske. Također u svim utakmicama do finala, Žapci će imat prednost domaćeg bazena.

Podsjećamo da se final 4 igra u Dubrovniku, a polufinalni dvoboji su 31. ožujka. Za posljednje mjesto koje vodi na završnicu još se bore Partizan i Mornar. Prilikom ove odluke veliku ulogu imati će baš Mladostaši koji u posljednja dva kola igraju sa oba konkurenta.